Fă-ți o carieră la DentPark

Fă-ți o carieră la DentPark

Aplică acum pentru

Asistenti dentari de înaltă calificare

DentPark are o echipă de medici stomatologi și asistenți dentari profesioniști și experimentați. Aceștia sunt specializați în diverse domenii ale stomatologiei și sunt dedicați să ofere îngrijire de calitate superioară pacienților noștri.

Tehnologia de ultimă generație

DentPark investește în echipamente și tehnologii stomatologice de ultimă generație. Utilizăm echipamente avansate pentru diagnosticare și tratamente precise, asigurând astfel pacienților o experiență confortabilă și rezultate excelente.

Salariu competitiv

Valorificăm contribuția angajaților noștri și le oferim un salariu competitiv în industrie. Ne asigurăm că remunerația este echitabilă și reflectă nivelul de expertiză și performanța fiecărui angajat.

De ce să lucrezi cu noi?

Poziții disponibile

Operator Call Centru

Operator Recepție

Asistent Medical

Tehnician Dentar

Agent Curățenie

Cine suntem noi?

Suntem de mai bine de 5 ani în București, colegi, medici și prieteni – ce ne-am propus să creștem profesional împreună și să salvăm oamenii de durere, să ajutăm pacienții să zâmbească din nou. Așa a apărut DentPark. Din inițiativa fondatorului clinicii, Dr. Adrian Croitoru, medic specialist în protetică și estetică dentară. El a adunat echipa, coordonează munca echipei și supraveghează personal execuția planurilor de tratament și a intervențiilor.

Clinica DentPark e situată în Cotroceni, zona Eroilor. Este dotată cu cel mai modern echipament, pentru ca lucrările să se facă rapid și calitativ, căci durerea de dinți nu așteaptă!

Echipa este formată din specialiști în implantologie, chirurgie dentară, estetică dentară, protetică, endodonție microscopică, ortodonție, pedodonție și radiologie. Ne bucurăm să tratăm atât pacienți noi cât și pacienți care continuă să își mențină sănătatea dentară.

Ne poți găsi pe Facebook și Instagram, YouTube sau TikTok pentru a vedea activitățile noastre, informații, dar și experiențele pacienților noștri – ca să te asiguri că îți lași dantura pe mâini bune. Te așteptăm cu drag la DentPark!

ADRESA
Bulevardul Eroii Sanitari 25,
București, Sector 5,, B, 050471

ORAR
Luni – Vineri: 9:00 – 21:00
Sâmbătă: 9:00 – 16:00
Duminică: Liber 

DATE CONTACT
Dent Park Group SRL
CUI: 38796767
Nr.Reg.Com: J40/1472/2018
Telefon: +40 312 295 990
Mobil: +40 770 333 123
E-mail: info@dent-park.ro