dantura fixa pret bucuresti

DANTURA FIXA 24 ORE este solutia eficienta pentru zambetul perfect.

DANTURA FIXA 24 ORE

Cuprins:
– Importanța igienei orale şi controalelor dentare regulate
– Ce înseamnă o “dantură fixă 24 de ore”
– Cum să menții sănătatea orala și estetica danturii tale
– Serviciile oferite de clinica stomatologică Dent Park Bucuresti pentru o dantură fixă 24 ore

În acest articol vom vorbi despre importanța igienei orale și a controalelor dentare regulate pentru a avea o dantură sănătoasă și estetică. De asemenea, vom discuta despre ceea ce înseamnă “dantură fixă 24 de ore” și cum poți beneficia de acest serviciu la clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală.

Importanța igienei orale și controalelor dentare regulate

Igiena orală adecvată este esențială pentru a avea o dantură sănătoasă și estetică. Aceasta nu numai că te ajută să preîntâmpini afecțiuni dentare grave precum cariile sau parodontoza, dar îți garantează și o respirație plăcută și un zâmbet atrăgător. Pe lângă periajul zilnic, este important să folosești și ață dentară și să nu omiti clătirea cu apă de gură. Controalele dentare regulate sunt la fel de importante, deoarece acestea ajută la depistarea precoce și tratarea efectivă a oricăror probleme dentare.

Ce înseamnă o “dantură fixă 24 ore”

“Dantura fixă 24 ore” este un concept relativ nou în stomatologie, care se referă la posibilitatea de a avea o dantură completă, fixă, realizată într-un interval de timp extrem de scurt, adică în numai 24 de ore. Aceasta este posibilă datorită progreselor tehnologice din domeniul stomatologic, care ne permit acum să realizăm implanturi dentare într-un timp record. Dantura fixă 24 de ore este o soluție excelentă pentru cei care doresc să aibă din nou un zâmbet frumos în cel mai scurt timp posibil, fără a mai aștepta luni de zile până cand sunt gata protezele dentare traditionale.

Cum să menții sănătatea orala și estetica danturii tale

Există câteva reguli de bază pe care oricine ar trebui să le urmeze pentru a menține sănătatea și estetica dentară. În primul rând, este esențial să ai o rutină de îngrijire orală zilnică, care să includă periajul dinților de două ori pe zi, folosirea aței dentare și clătirea cu apă de gură. De asemenea, este recomandat să mănânci o dietă echilibrată, să eviți alimentele prea zaharoase și să renunți la fumat, deoarece acesta poate dăuna grav dinților și gingiilor tale.

Serviciile oferite de clinica stomatologică Dent Park Bucuresti pentru o dantură fixă 24 de ore

La clinica stomatologică Dent Park București, suntem specializați în implantologie și stomatologie generală, ceea ce ne permite să oferim pacienților noștri cel mai înalt nivel de îngrijire dentară. Dintre serviciile oferite, cel mai inovator și cerut de pacienți este dantura fixă 24 de ore. Acest serviciu este posibil datorită echipamentului de ultimă generație pe care îl avem în clinică și a echipei de medici stomatologi foarte bine pregătiți.

Dantura fixă 24 de ore este o soluție modernă, rapidă și eficientă pentru toți cei care se confruntă cu probleme de edentație totală sau parțială. Aceasta presupune implantarea unui număr de 4-6 implanturi dentare în maxilar, care vor susține o proteză dentară fixă, realizată în laboratorul nostru de tehnică dentară, tot în decurs de 24 de ore.

Pasul inițial al tratamentului cu dantură fixă 24 de ore este evaluarea stării dentare a pacientului. Apoi, se realizează radiografii 3D pentru a vedea exact structura osoasă și pentru a decide locul cel mai bun pentru a insera implanturile dentare. Se efectuează operația de inserare a implanturilor, care poate dura între 1 și 3 ore, în funcție de numărul de implanturi necesare. În final, se montează proteza dentară fixă, ceea ce îi permite pacientului să plece acasă cu o dantură nouă și ești ași impresionanta estetic astfel încât nimeni nu-și va da seama că ai avut vreodată probleme cu dinți.

Concluzia este simplă: pentru a avea o dantură sănătoasă și estetică, este esențial să se practice o igienă orală adecvată și să se facă controale dentare regulate. Iar dacă pierzi unul sau mai mulți dinți, soluția cea mai rapidă și eficientă este dantura fixă 24 de ore oferită de clinica stomatologică Dent Park București.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

Pentru mai multe informatii despre DANTURA FIXA 24 ORE te asteptam la Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Optarea pentru o soluție de dantură fixă nu doar îmbunătățește aspectul estetic al feței, ci contribuie și la menținerea sănătății orale pe termen lung, oferind o semnificativă îmbunătățire a calității vieții pacientului. Prin urmare, în situația în care te confrunți cu pierderea unui dinte, dantura fixă poate fi soluția optimă pentru a recăpăta funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului tău.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park Implant Dentar Bucuresti se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre DANTURA FIXA 24 ORE, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente