DANTURA FIXA 24 ORE PRET

DANTURA FIXA 24 ORE PRET este accesibil pentru toate buzunarele.

DANTURĂ FIXĂ 24 ORE PREȚ

Titlul: Dantura Fixa 24 de Ore Pret

Cuprins:
1. Introducere
2. Ce Inseamna “Dantura Fixa 24 de Ore”?
3. Procedura pentru Dantura Fixa 24 de Ore
4. Avantajele Danturii Fixe Realizate in 24 de Ore
5. Dantura Fixa 24 de Ore: Calitate vs. Pret
6. Pretul Danturii Fixe 24 de Ore la Dent Park Bucuresti

**Introducere**

Știm cât de esențială este o dantură sănătoasă și estetic plăcută pentru încrederea în sine, starea de bine și chiar sănătatea generală a fiecăruia. De aceea, oferim pacienților nostri la Dent Park Bucuresti posibilitatea de a avea o dantură fixă în numai 24 de ore. Produsul nostru “Dantura Fixa 24 h” este o soluție rapidă pentru cei care doresc un zâmbet nou, fără a mai aștepta săptămâni sau chiar luni întregi pentru finalizarea lucrărilor dentare. În acest articol vom discuta despre procedura acestei danturi, avantajele sale, precum și costul implicat în realizarea ei.

**Ce Inseamna “Dantura Fixa 24 de Ore”?**

Termenul “Dantura Fixa 24 Ore” este destul de explicit: pacientul va primi o dantură fixă în doar 24 de ore de la înregistrarea cererii sale. Desigur, acest lucru este posibil doar în condițiile în care starea generală de sănătate a pacientului permite realizarea acestei tipuri de intervenții.

Aceasta implică anumite evaluări preoperatorii care trebuie efectuate pentru a se stabili dacă pacientul este apt pentru această procedură. Astfel de evaluări ar putea include consultul unei echipe medicale pentru a verifica eventualele contraindicații și teste precum tomografia computerizată (CT).

**Procedura pentru Dantura Fixa 24 de Ore**

Procedura de realizare a danturii fixe în 24 de ore începe cu un examen stomatologic complet și eventualele intervenții chirurgicale necesare (extracții, tratamentul cariilor, etc.). După asta, stomatologul va lua o amprentă a cavitații bucale pentru a putea confecționa proteza fixă.

Amprenta se va folosi pentru a realiza un model al cavității bucale, care va servi drept bază pentru confecționarea fizică a protezei, precum și pentru ajustarea acesteia. În acest timp, pacientul poate relua unele dintre activitățile sale obișnuite, fără a fi nevoit să-și petreacă ziua în clinică.

Când proteza este gata, pacientul se va întoarce la clinica Dent Park pentru a i se monta dantura nouă. Stomatologul nostru va verifica încă o dată dacă fixarea protezei este făcută corect și va face mici ajustări dacă este necesar.

**Avantajele Danturii Fixe Realizate in 24 de Ore**

Unul dintre principalele avantaje ale danturii fixe realizate în 24 de ore este rapiditatea cu care se efectuează procedura. În doar o zi, pacientul poate beneficia de un zâmbet nou, restaurat, fără a mai fi nevoit să aștepte săptămâni sau chiar luni până când lucrarea dentară este completă.

Calitatea danturii fixe 24 de ore este la fel de ridicată ca și pentru lucrările care sunt realizate într-un timp mai îndelungat. Materialele folosite pentru confecționarea protezei sunt de înaltă calitate, rezistente și durabile, iar tehnologia de ultimă generație pe care o folosim ne permite să oferim rezultate excepționale, indiferent de complexitatea cazului.

**Dantura Fixa 24 de Ore: Calitate vs. Pret**

Cu siguranța, în momentul în care te-ai decis să apelezi la serviciul de „Dantura Fixa 24 Ore”, s-a ridicat întrebarea costului. Ei bine, dorim să asigurăm pacienții că la Dent Park Bucuresti nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea. Avem un principiu de baza: “Dacă este de făcut, trebuie făcut bine, indiferent de cost”.

De aceea, am implementat cele mai recente tehnologii și am investit constant în pregătirea echipei noastre medicale pentru a putea oferi cel mai înalt standard al serviciilor dentare. Întotdeauna încercăm să ne adaptăm prețurile încât să fie accesibile și competitive.

**Pretul Danturii Fixe 24 Ore la Dent Park Bucuresti**

Costul danturii fixe în 24 de ore este variabil, deoarece depinde de câțiva factori, printre care complexitatea cazului fiecărui pacient (numărului de dinți ce trebuie înlocuiți, starea de sănătate orală etc.), materialele utilizate pentru realizarea protezei și numărul de vizite necesare la cabinetul stomatologic.

Pentru a obține un cost exact al serviciului de „Dantura Fixa 24 Ore”, vă recomandăm să ne contactați și să programați o consultație. În felul acesta, medicul stomatolog poate evalua cazul dumneavoastră și poate oferi un cost exact, specific situației dvs.

Dantura Fixa 24 Ore este o opțiune excelentă pentru pacienții care doresc rezultate rapide și de înaltă calitate. Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările dvs. și pentru a vă ajuta să dobândiți zâmbetul pe care îl meritați în cel mai scurt timp posibil. Vă așteptăm la clinica noastră Dent Park Bucuresti!

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

Pentru mai multe informatii despre DANTURA FIXA 24 ORE PRET te asteptam la Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Optarea pentru o soluție de dantură fixă nu doar îmbunătățește aspectul estetic al feței, ci contribuie și la menținerea sănătății orale pe termen lung, oferind o semnificativă îmbunătățire a calității vieții pacientului. Prin urmare, în situația în care te confrunți cu pierderea unui dinte, dantura fixă poate fi soluția optimă pentru a recăpăta funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului tău.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park Implant Dentar Bucuresti se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre DANTURA FIXA 24 ORE PRET, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente