Dantura fixa pret Bucuresti

DANTURA FIXA 24 ORE promite un zambet perfect pe tot parcursul zilei.

DANTURA FIXA 24 ORE

CUPRINS

– Introducere în lumea stomatologiei moderne
– Ce este un implant dentar și ce presupune procedura de implantare
– Beneficiile protezei dentare fixe realizate în 24 de ore
– Criteriile ce trebuie îndeplinite pentru a fi un candidat potrivit pentru această procedură
– Analiza profesională pentru implementare
– Aspecte generale legate de proteza dentară fixă 24 ore
– Variabilitatea calității și duratei de viață a protezelor dentare fixe rapid create
– Concluzii

Introducere în lumea stomatologiei moderne

Stomatologia modernă redefinește și simplifică viața pacienților, iar din gama largă de soluții pe care le oferă, protezarea dentară fixă 24 ore se evidențiază ca fiind una dintre cele mai avansate. Dantura fixă 24 ore este o soluţie pe care Clinica Stomatologică Dent Park Bucureşti, specializată în implantologie și stomatologie generală, o oferă pacienților săi.

Ce este un implant dentar și ce presupune procedura de implantare

Un implant dentar este o rădăcină artificială din titan sau zirconiu care este placată în osul mandibulei sau maxilarului pentru a înlocui rădăcina unui dinte lipsă. Acest implant susține o coroană, o punte sau o proteză și permite păstrarea unui zâmbet natural și funcțional. Procedura de implantare este minim invazivă, realizată sub anestezie locală și presupune plasarea unui șurub în os, unde se va fixa ulterior componenta dentară.

Beneficiile protezei dentare fixe realizate în 24 de ore

Principalul avantaj oferit de instalarea unei danturi fixe 24 ore este faptul că pacienții pot să-și recapete un zâmbet complet într-un timp extrem de scurt. În plus, acest tip de proteză asigură un confort sporit, nu provoacă discomfort în timpul mâncării sau vorbirii și contribuie la îmbunătățirea încă de la început a calității vieții pacientului.

Criteriile ce trebuie îndeplinite pentru a fi un candidat potrivit pentru această procedură

Este important de subliniat faptul că nu toți pacienții sunt candidați potriviți pentru acest tip de procedură. Printre criteriile ce trebuie îndeplinite se numără starea generală de sănătate a pacientului, starea osului maxilarului și mandibulei, precum și capacitatea de vindecare a organismului. Totodată, sunt excluse persoanele care suferă de boli grave precum diabet, cancer sau boli cardiovasculare.

Analiza profesională pentru implementare

Medicii stomatologi de la Dent Park București vor avea grijă să efectueze toate investigațiile necesare înainte de a începe procedura de instalare a danturii fixe 24 ore. Acest proces implică realizarea unui set de radiografii sau scanări CT pentru a ne asigura că osul este suficient de puternic pentru a susține implanturile.

Aspecte generale legate de proteza dentară fixă 24 ore

După intervenția chirurgicală, pacientul va urma un proces de recuperare care va dura câteva luni. În această perioadă, osul se va adapta în jurul noilor implanturi, fixându-le astfel în mod natural. După această perioadă intervine pasul final, acela al montării protezei dentare permanente.

Variabilitatea calității și duratei de viață a protezelor dentare fixe rapid create

Chiar dacă tehnologia a progresat semnificativ în ultimii ani, calitatea și durata de viață a protezelor dentare fixe rapid create pot varia. Alegerea unui furnizor de servicii stomatologice credibil și experimentat, precum Dent Park București, este crucială pentru a vă asigura că primești îngrijirea de care ai nevoie și că vei beneficia de o proteză de cea mai bună calitate.

Concluzii

În concluzie, soluția danturile fixe 24 ore oferă pacienților o modalitate rapidă și eficientă de a-și îmbunătăți nu numai aspectul fizic, ci și calitatea vieții. Este important să reținem faptul că, deși tehnologia a evoluat, nu toți pacienții sunt candidați potriviți pentru acest tip de procedură. Prin urmare, o evaluare atentă a stării generale de sănătate a pacientului, precum și a stării osului maxilarului și mandibulei este esențială. La Dent Park București, ne angajăm să oferim pacienților noștri cele mai bune soluții de îngrijire stomatologică, asigurându-ne că fiecare pacient primeste tratamentul potrivit pentru nevoile sale unice.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

Pentru mai multe informatii despre DANTURA FIXA 24 ORE te asteptam la Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Optarea pentru o soluție de dantură fixă nu doar îmbunătățește aspectul estetic al feței, ci contribuie și la menținerea sănătății orale pe termen lung, oferind o semnificativă îmbunătățire a calității vieții pacientului. Prin urmare, în situația în care te confrunți cu pierderea unui dinte, dantura fixă poate fi soluția optimă pentru a recăpăta funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului tău.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park Implant Dentar Bucuresti se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre DANTURA FIXA 24 ORE, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente