DANTURA FIXA

Dantura fixa a fost montată cu succes de medicul dentist.

DANTURA FIXA

CUPRINS

1. Ce este dantura fixa?
2. Avantajele danturii fixe
3. Procedura pentru aplicarea danturii fixe
4. Tipuri de danturi fixe
5. îngrijirea danturii fixe
6. Costul unei danturi fixe
7. Dantura fixa la Dent Park București

**1. Ce este dantura fixa?**
Dantura fixa reprezinta o varianta moderna si avansata de proteza dentara, care se diferentiaza de protezele traditionale prin faptul ca este permanenta si nu poate fi indepartata de catre pacient. Fidel numelui sau, dantura fixa este fixata pe implante dentare sau pe dintii naturali, oferind un aspect si o functionalitate mai naturala decat celelalte tipuri de proteze. Dantura fixa nu doar ca reda pacientului zambetul pierdut, dar ii imbunatateste si confortul, estetica si inima, intrucat lipsa anumitor dinti poate avea un impact negativ asupra starii psihice a unei persoane.

**2. Avantajele danturii fixe**
Dantura fixa prezinta o serie de avantaje in comparatie cu alte tipuri de proteze dentare. Fiind fixata pe implanturi dentare sau pe dinti naturali, simte mai mult ca dintii normali, ceea ce insamna ca pacientii pot manca, vorbi si zambi fara a se teme ca proteza se va desprinde sau va aluneca. De asemenea, dantura fixa arata si se simte ca dintii naturali, ceea ce creste increderea in sine a pacientilor si ii face sa se simta mai confortabili in situatiile sociale. In plus, proteza nu necesita reintineri periodice la medicul stomatolog pentru a fi ajustata, ceea ce o face o alegere convenabila pentru multi pacienti.

**3. Procedura pentru aplicarea danturii fixe**
Procedura pentru aplicarea unei danturi fixe include mai multe etape. Prima etapa este evaluarea starii dentare a pacientului. Daca este necesar, medicul stomatolog va indeparta dintii deteriorati sau va efectua alte proceduri necesare, cum ar fi tratamentul cariilor dentare sau igienizarea. Urmatoarea etapa este inserarea implanturilor dentare in osul maxilar, pe care va fi fixata proteza. Procedura se realizeaza cu anestezie locala sau totala, in functie de preferintele pacientului si de complexitatea cazului. Dupa ce implanturile s-au vindecat, medicul stomatolog va fixa dantura pe ele. Dantura fixa poate fi formata din diferite materiale, inclusiv ceramica sau zirconiu.

**4. Tipuri de danturi fixe**
Exista mai multe tipuri de danturi fixe, care pot fi clasificate in functie de mai multe criterii. Danturile pot fi unice, partial fixe sau totale. Un dinte unic serveste la inlocuirea unui singur dinte lipsa, in timp ce dantura partial fixa sau totala poate inlocui mai multi dinti sau toata dantura. De asemenea, danturile fixe pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi ceramica, zirconiu sau chiar aur. Materialele folosite in realizarea danturilor fixe au un impact direct asupra aspectului, durabilitatii si costului lor.

**5. Îngrijirea danturii fixe**
Ingrijirea corespunzatoare a unei danturi fixe este esentiala pentru a asigura durabilitatea si functionalitatea acesteia. Dantura fixa necesita o igiena orala buna, la fel ca dintii naturali. Acest lucru inseamna ca trebuie periata de doua ori pe zi, folosind o periuta de dinti cu peri moi si o pasta de dinti de calitate. De asemenea, este esential sa se utilizeze ata dentara in mod regulat. De asemenea, este important sa se faca vizite regulate la medicul stomatolog pentru controale si curatari profesionale.

**6. Costul unei danturi fixe**
Costul unei danturi fixe depinde de mai multi factori, inclusiv numarul de dinti care trebuie inlocuiti, tipul de material folosit si complexitatea cazului. Desi dantura fixa poate fi mai costisitoare decat alte tipuri de proteze dentare, beneficiile pe termen lung ale acestei investitii pot fi semnificative. De exemplu, dantura fixa poate imbunatati calitatea vietii pacientului, prevenind problemele asociate cu pierderea dintilor si imbunatatindu-i aspectul si functia bucale.

**7. Dantura fixa la Dent Park București**
La clinica stomatologica Dent Park Bucuresti, suntem specializati in furnizarea de danturi fixe de calitate superioara. Echipa noastra de dentisti experti in implantologie dentara va asigura ca procedura de aplicare a danturii fixe este cat mai confortabila si eficienta. Ne angajam sa oferim pacientilor nostri cele mai bune solutii de stomatologie, cu accent pe calitate, confort si satisfactie. Va invitam sa ne vizitati la clinica noastra moderna din Bucuresti pentru a descoperi avantajele unei danturi fixe.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

Pentru mai multe informatii despre DANTURA FIXA te asteptam la Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Optarea pentru o soluție de dantură fixă nu doar îmbunătățește aspectul estetic al feței, ci contribuie și la menținerea sănătății orale pe termen lung, oferind o semnificativă îmbunătățire a calității vieții pacientului. Prin urmare, în situația în care te confrunți cu pierderea unui dinte, dantura fixă poate fi soluția optimă pentru a recăpăta funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului tău.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park Implant Dentar Bucuresti se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre DANTURA FIXA, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente