Dantura fixa recomandari

Dantura fixa este solutia ideala pentru un zambet perfect.

DANTURA FIXAĂ

INTRODUCERE

La Clinica stomatologică Dent Park Bucuresti, specializată în implantologie și stomatologie generală, ne dedicăm fiecărei sarcini cu entuziasm și profesionism. Unul dintre serviciile noastre de top este reprezentat de dantura fixă, o metodă de restaurare a excelenței dentare care are atât avantaje estetice, cât și funcționale împotriva absenței unui dinte sau a multiplelor dinți.

LA CE SE REFERĂ TERMENUL DANTURĂ FIXĂ?

Dantura fixă este un termen medical care se referă la diverse tipuri de protetice dentare, cum ar fi intreaga arcadă sau punțile, care sunt fixe și nu pot fi îndepărtate de către pacient. Dantura fixă poate fi realizată acolo unde dinții naturali lipsesc sau sunt afectati grav. O dantura fixă pe implanturi este una din cele mai moderne și eficiente metode de a înlocui dinții lipsă, avand un aspect cat mai apropiat de dantura naturală.

DANTURA FIXA VS. ALTE METODE DE INLOCUIRE A DANTURII

Dantura fixa are un număr de avantaje față de alte tipuri de punți dentare sau proteze parțiale. În primul rând, o dantura fixă este mai stabilă și confortabilă pentru pacient, deoarece nu există riscul ca aceasta să se miște sau să cadă în timp ce vorbiți sau mâncați. În plus, deoarece nu este necesară îndepărtarea ei pentru curățare, este mai convenabilă pentru pacient.
O altă mare diferență este calitatea estetică. O dantura fixă arată și se simte ca dinții naturali, oferind pacientului un zâmbet frumos și o încredere de sine sporită.

PROCEDURA DANTURII FIXE

Procedura de obținere a unei danturi fixe la Dent Park Bucuresti începe cu o evaluare amănunțită a stării actuale a sănătății orale și dentare a pacientului. Aceasta implică un examen dentar complet, raze X minime și posibil, un scan CT pentru a determina densitatea și calitatea țesutului osos în zona în care se dorește plasarea implantului.
O dată ce a fost determinată eligibilitatea pacientului pentru procedură, urmează etapa de planificare în care se stabilește localizarea exactă a implanturilor, numărul acestora și tipul de dantură fixă potrivită.
Intervenția chirurgicală propriu-zisă de inserare a implanturilor se poate realiza sub anestezie locală, iar perioada de vindecare poate varia de la câteva săptămâni la câteva luni. În momentul în care implanturile s-au integrat corespunzator în os, se realizează o nouă impresie dentară și se construiește dantura fixă, care ulterior va fi fixată pe implanturi.

INGRIJIREA SI INTRETINEREA DANTURII FIXE

Desi dantura fixă nu are nevoie de întreținere diferită față de dinții naturali, regulile de bază de igienă orală – periajul de două ori pe zi și folosirea aței dentare – rămân esențiale pentru sănătatea orală. Este la fel de importantă și vizita regulate la stomatolog pentru control și igienizare profesională.
Chiar dacă dantura fixă nu poate dezvolta carii, țesuturile din jurul acesteia pot fi afectate de infecții dacă nu sunt îngrijite corespunzător.

DSC1099

CONCLUZIE

Dantura fixă reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților pierduți, oferind stabilitate, confort și un aspect estetic superior. La Clinica stomatologică Dent Park Bucuresti, ne mândrim cu expertiza noastră în realizarea danturii fixe care să vină în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor fiecărui pacient.

Indiferent de situația dumneavoastră, echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ajute să găsiți cea mai bună soluție pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe detalii despre dantura fixă și cum vă poate aceasta îmbunătăți calitatea vieții.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

Pentru mai multe informatii despre DANTURA FIXA te asteptam la Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Optarea pentru o soluție de dantură fixă nu doar îmbunătățește aspectul estetic al feței, ci contribuie și la menținerea sănătății orale pe termen lung, oferind o semnificativă îmbunătățire a calității vieții pacientului. Prin urmare, în situația în care te confrunți cu pierderea unui dinte, dantura fixă poate fi soluția optimă pentru a recăpăta funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului tău.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park Implant Dentar Bucuresti se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre DANTURA FIXA, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente