Promoții implant dentar București

Dantura fixa persoane in varsta le imbunatateste calitatea vietii.

dantura fixa persoane in varsta

Introducere

Într-un ritm alert, într-o societate competitivă care pune mare accent pe estetică, a avea un zâmbet frumos și o dantură funcțională este o necesitate. Cunoaștem cât de greu este pentru persoanele în vârstă să facă față acestor cerințe, de aceea Clinica Stomatologică DENT PARK BUCURESTI vă prezintă soluția ideală pentru astfel de probleme: dantura fixă. Explicăm în rândurile următoare dacă și de ce reprezintă aceasta alegerea potrivită pentru persoanele în vârstă.

Dantura fixă: O introducere

Dantura fixă constituie o soluție stomatologică modernă cu ajutorul căreia putem înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă. Practic, acestea reprezintă acele înlocuitori dentari fixați permanent în cavitatea bucală, conferind o senzație de stabilitate și confort aproape identică cu cea oferită de dinții naturali. Poate fi realizată cu ajutorul implanturilor dentare sau al punților dentare.

Beneficiile danturii fixe pentru persoanele în vârstă

Pentru persoanele în vârstă, dantura fixă oferă numeroase beneficii, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Înlocuirea dinților lipsă cu o dantură fixă nu numai că va îmbunătăți aspectul estetic al zâmbetului, dar va și îmbunătăți funcționalitatea gurii, permițând o masticație normală. Astfel, persoanele în vârstă își pot menține alimentația diversificată fără restricții sau discomfort.

Procedura de instalare a danturii fixe

Procedura de obținere a unei danturi fixe începe cu un consult stomatologic unde se stabilește planul de tratament. urmat de etapa de implantare a pilonilor de susținere (în cazul în care se folosesc implanturi). Apoi, se face un model al danturii pacientului pe baza căruia se realizează coroanele sau punțile dentare ce vor înlocui dinții lipsă. În final, acestea sunt fixate pe pilonii de susținere, rezultând o dantură fixă durabilă și confortabilă.

Costurile danturii fixe pentru persoanele în vârstă

Un alt aspect important al acestui subiect este costul unei danturi fixe. La Clinica Stomatologică DENT PARK BUCURESTI, ne preocupă nevoile pacienților noștri, de aceea, oferim soluții moderne de finanțare pentru tratamentele stomatologice, astfel încât acestea să devină accesibile pentru toate categoriile de pacienți. În plus, vă asigurăm că investind într-o dantură fixă, investiți în sănătatea dumneavoastră orală pe termen lung.

Mituri despre dantura fixă la persoanele în vârstă

Există numeroase mituri despre dantura fixă, în special când vine vorba de persoanele în vârstă. Unul dintre cele mai răspândite este că dantura fixă este dureroasă sau inconfortabilă. În realitate, datorită progreselor din domeniul stomatologiei și a tehnicilor avansate de anestezie, dantura fixă poate fi realizată cu minim discomfort și fără durere.

Contraindicații în cazul danturii fixe pentru persoanele în vârstă

Este important să știți că există și contraindicații pentru dantura fixă, în special pentru persoanele în vârstă. Aceste cazuri includ boli cronice severe, afecțiuni cardiace nestabilizate, boli de sânge, boli grave ale ficatului sau rinichilor, infecții active, precum și tratamente cu radioterapie sau chimioterapie în regiunea capului sau a gâtului.

Concluzii

La Clinica Stomatologică DENT PARK BUCURESTI, ne mândrim cu ampla noastră experiență în domeniul stomatologiei, oferind cele mai bune soluții pentru zâmbetul și sănătatea orală a pacienților noștri. Așadar, dacă sunteți o persoană în vârstă și doriți să vă mențineți un zâmbet frumos și funcționalitatea optimă a gurii, vă invităm să ne vizitați și să aflați mai multe despre cum vă poate ajuta dantura fixă. Un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos, indiferent de vârstă!

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

Pentru mai multe informatii despre dantura fixa persoane in varsta te asteptam la Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Optarea pentru o soluție de dantură fixă nu doar îmbunătățește aspectul estetic al feței, ci contribuie și la menținerea sănătății orale pe termen lung, oferind o semnificativă îmbunătățire a calității vieții pacientului. Prin urmare, în situația în care te confrunți cu pierderea unui dinte, dantura fixă poate fi soluția optimă pentru a recăpăta funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului tău.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park Implant Dentar Bucuresti se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre dantura fixa persoane in varsta, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente