dantura fixa pret bucuresti

Dantura fixa pret Bucuresti este accesibil tuturor persoanelor interesate.

dantura fixa pret bucuresti

Cuprins:

1. Despre clinica stomatologică DENT PARK BUCURESTI
2. Ce este dantura fixa si cum este realizată
3. Care sunt factorii care influenteaza pretul unei danturi fixe
4. Pretul danturii fixe la DENT PARK BUCURESTI
5. Tipuri de materiale utilizate pentru dantura fixa si influența acestora asupra pretului
6. Beneficiile danturii fixe

1. Despre clinica stomatologică DENT PARK BUCURESTI

In inima capitalei, la DENT PARK BUCURESTI suntem recunoscuți pentru excelenta in domeniul stomatologiei. Specializati în stomatologie generală și implantologie, echipa noastra de medici este dedicata să aduca zambete impecabile pacienților noștri.

2. Ce este dantura fixa si cum este realizată

Dantura fixa este una dintre cele mai eficiente soluții optate de pacienți atunci când sunt confruntați cu pierderea dinților. Aceasta înlocuiește dinții lipsă prin intermediul structurilor de susținere implantate în osul mandibular sau maxilar, asigurand in acelasi timp o estetica dentară naturală și o funcționalitate superioară. Procesul de realizare a unei danturi fixe presupune, în primul rand, introducerea unui implant în osul maxilar, urmată de vindecarea acestuia și apoi plasarea coroanei dentare.

3. Care sunt factorii care influenteaza pretul unei danturi fixe

Când vine vorba de costul unei danturi fixe, acesta poate varia în funcție de mai mulți factori care trebuie luați în considerare. Unul dintre acești factori este numărul de implanturi necesare, deoarece prețul crește odata cu numarul de implanturi. Alti factori ce pot influenta costul includ dificultatea intervenției, starea de sănătate generală a pacientului, alegerea materialului din care sunt fabricate capetele de dantură și alți factori personalizati.

4. Pretul danturii fixe la DENT PARK BUCURESTI

La DENT PARK BUCURESTI, oferim o gamă largă de opțiuni pentru dantura fixa, adaptate nevoilor și bugetului fiecarui pacient. Pretul unei danturi fixe la clinica noastra variaza în funcție de tipul de dantură fixă solicitată și alte criterii menționate anterior. Cu toate acestea, ne mândrim cu prețuri competitive care reflectă calitatea serviciilor noastre și care sunt adaptate tuturor bugetelor.

5. Tipuri de materiale utilizate pentru dantura fixa și influența acestora asupra prețului

Materialele folosite pentru dantura fixa pot avea de asemenea un impact semnificativ asupra prețului. De la materiale metalice la ceramice, de la zirconiul alb, la zirconiu colorat, există o serie de opțiuni disponibile atunci când vine vorba de tipul de material utilizat pentru realizarea danturii fixe.

6. Beneficiile danturii fixe

Optarea pentru o dantura fixa aduce nu doar un zâmbet frumos, ci și o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta orala și generala. Dantura fixa iti reda abilitatea de a mesteca corect, de a vorbi clar si de a rade cu incredere. Cu ajutorul tehnologiei moderne si a experientei noastre bogate aici la DENT PARK BUCURESTI, dorim sa aducem acest beneficiu cat mai multor pacienti, la cele mai competitive dantura fixa preturi in Bucuresti.

DENT PARK BUCURESTI este pregatita sa iti ofere cea mai buna experienta stomatologica si cele mai competitive tarife pentru o dantura fixa in Bucuresti. Echipa noastra de profesionisti este gata sa raspunda la orice intrebare sau nelamurire ai avea despre procesul de realizare a unei danturi fixe. Ne-am dedicat activitatea pentru a putea aduce zambete largi pacientilor nostri, si dorim sa facem acest lucru prin oferirea celor mai eficiente, sigure, si accesibile solutii pentru dantura fixa. Vă invităm la DENT PARK BUCURESTI pentru a descoperi impreuna solutiile care vi se potrivesc cel mai bine, unde pretul corect se intalneste cu experienta, calitatea si profesionalismul.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

Pentru mai multe informatii despre dantura fixa pret bucuresti te asteptam la Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Optarea pentru o soluție de dantură fixă nu doar îmbunătățește aspectul estetic al feței, ci contribuie și la menținerea sănătății orale pe termen lung, oferind o semnificativă îmbunătățire a calității vieții pacientului. Prin urmare, în situația în care te confrunți cu pierderea unui dinte, dantura fixă poate fi soluția optimă pentru a recăpăta funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului tău.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park Implant Dentar Bucuresti se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre dantura fixa pret bucuresti, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente