dantura fixa pret bucuresti

Dantura fixa pret Bucuresti variaza in functie de complexitatea cazului.

dantura fixa pret bucuresti

Cuprins

1. Introducere
2. Modalități de înlocuire a danturii
3. Ce este dantura fixă?
4. Procedura danturii fixe
5. Avantajele danturii fixe
6. Întreţinerea danturii fixe
7. Costul danturii fixe la Bucureşti

1. Introducere

Din perspectiva unei clinici stomatologice de renume, așa cum este Dent Park București, cu specializare în implantologie și stomatologie generală, subiectul dantura fixa pret Bucuresti este unul de interes major. La Dent Park, ne concentrăm pe satisfacerea nevoilor pacienţilor noştri, oferind servicii profesionale la un preț cât mai accesibil.

2. Modalități de înlocuire a danturii

Înainte de a discuta despre dantura fixa Bucuresti și despre prețul acesteia, este important să ne familiarizăm cu diferitele modalități de a înlocui dantura. Acestea includ lucrări dentare protezate, punţi dentare fixe, implanturi dentare și, bineînţeles, dantura fixă. Toate acestea au avantajele și dezavantajele lor, iar alegerea cea mai bună depinde de starea de sănătate orală a fiecărui pacient, buget și nevoi personale.

3. Ce este dantura fixă?

Dantura fixă, cunoscută și sub denumirea de dantură implant suportată, este o soluție permanentă, de durată, pentru înlocuirea tuturor dinților din gură. Această opțiune include instalarea mai multor implanturi dentare în maxilar, care susțin un set complet de dinți artificiali. Dantura fixă este considerată o soluție ideală pentru pacienţii care au pierdut majoritatea sau toți dinții lor.

4. Procedura danturii fixe

Procesul instalării danturii fixe începe cu evaluarea stării de sănătate a pacientului de către specialistul nostru la Dent Park București, pentru a se asigura că maxilarul este suficient de puternic pentru a susține implanturile. După aceasta, implanturile vor fi instalate în maxilar, în timpul unui proces chirurgical. Aceste implanturi vor funcționa ca rădăcini artificiale pentru noii dinți.

După ce s-a vindecat zona operată, care poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni, dantura fixă va fi creată și atașată de implanturi. Toată această procedură este realizată cu grijă și atenție la detalii de către medicii noștri, pentru a asigura o potrivire perfectă și confort maxim.

5. Avantajele danturii fixe

Unul dintre cele mai mari avantaje ale optării pentru dantura fixă este faptul că aceasta oferă un aspect natural și o funcționalitate optimă. Dantura fixă nu se mișcă în gură, îmbunătățește capacitatea de a mesteca și de a vorbi și are o durată de viață lungă, dacă este îngrijită corespunzător. În plus, aceasta contribuie semnificativ la îmbunătățirea încrederii în sine a pacienților, deoarece oferă un zâmbet frumos și natural.

6. Întreţinerea danturii fixe

Cu toate acestea, cu toate avantajele pe care le oferă, dantura fixă necesită o îngrijire adecvată. Zona gingivală în jurul implanturilor trebuie menținută curată prin periaj regulat și atașul dentar. De asemenea, este esențial să vizitați stomatologul pentru controale regulate pentru a vă asigura că dantura fixă și implanturile sunt încă în stare bună.

7. Costul danturii fixe la București

Deşi poate părea un tratament costisitor, dantura fixa Bucuresti la Dent Park este oferită la un preț cât mai accesibil. Prețurile variază în funcție de numărul de implanturi necesare, materialul folosit pentru dantura și complexitatea cazului. Noi ne străduim să oferim servicii stomatologice de înaltă calitate la prețuri competitive, makingatingând astfel accesul la tratamente stomatologice de ultimă oră pentru toți locuitorii din București.

La Dent Park București, ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști dedicată, care se străduiește să asigure cele mai bune rezultate pentru pacienţii noştri. Grijă noastră pentru pacienţi se reflectă prin eforturile noastre constante de a menţine preţurile la un nivel competitiv, în timp ce oferim servicii de calitate superioară.

Concluzia pe care o putem trage este aceea că, deși costul danturii fixe poate fi o preocupare pentru unii, beneficiile pe termen lung pe care le oferă în ceea ce privește funcționalitatea, confortul și încrederea în sine fac din acesta o investiție valoroasă pentru sănătatea orală. Pentru mai multe detalii despre prețul danturii fixe în București, vă invităm să ne contactați la Dent Park. Suntem gata să vă oferim cele mai bună soluție la prețul cel mai avantajos.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

Pentru mai multe informatii despre dantura fixa pret bucuresti te asteptam la Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Optarea pentru o soluție de dantură fixă nu doar îmbunătățește aspectul estetic al feței, ci contribuie și la menținerea sănătății orale pe termen lung, oferind o semnificativă îmbunătățire a calității vieții pacientului. Prin urmare, în situația în care te confrunți cu pierderea unui dinte, dantura fixă poate fi soluția optimă pentru a recăpăta funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului tău.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park Implant Dentar Bucuresti se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre dantura fixa pret bucuresti, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente