Durată de viață a implantului dentar

Durată de viață a implantului dentar poate depăși 20 de ani cu îngrijire adecvată.

Durată de viață a implantului dentar

Cuprins:

1. Ce este un implant dentar?
2. Procesul de implantare dentară
3. Factorii ce influențează durata de viață a unui implant dentar
4. Care este durata normală de viață a unui implant dentar?
5. Cum să prelungești durata de viață a implantului dentar

Articol:

Bun Venit la DENT PARK BUCURESTI, lumea unde zâmbetul tău este prioritatea noastră! Aici, suntem fascinați de frumusețea unei zâmbete sănătoase și strălucitoare. Vă mulțumim că ne-ați ales pentru a vă îngriji sănătatea dentară. În acest articol, ne concentrăm pe durata de viață a implanturilor dentare, un subiect foarte discutat în rândul pacienților.

1. Ce este un implant dentar?

Un implant dentar reprezintă un stâlp artificial, fabricat din titan sau zirconiu, ce este introdus în osul maxilar sau mandibulă pentru a susține o coroană, un pod sau o proteză dentară. Implantul dentar funcționează ca un înlocuitor al rădăcinii dintilor pierduți sau extrași, asigurând o funcționalitate și un aspect estetic superior în comparație cu alte modalități de substituție a danturii.

2. Procesul de implantare dentară

La DENT PARK BUCURESTI, operatia de inserare a implantului dentar este o procedură minim invazivă, realizată sub anestezie locală. În urma procesului de osteointegrare, care poate dura între 3 și 6 luni, implantul devine o parte integrată a structurii orale, permițând atașarea piesei protetice finale. Durata de viață a implantului dentar începe de la momentul finalizării procesului de osteointegrare.

3. Factorii ce influențează durata de viață a unui implant dentar

Durata de viață a implantului dentar poate fi influențată de mai mulți factori, printre care: calitatea osului în care este inserat implantul, tehnica de inserare, tipul și materialul implantului, respectarea indicațiilor postoperatorii și igiena orală corespunzătoare a pacientului. De asemenea, starea generală de sănătate a pacientului, precum și anumite vicii (ca fumatul sau consumul excesiv de alcool) pot avea un impact asupra longevității implantului dentar.

4. Care este durata normală de viață a unui implant dentar?

Răspunsul la această întrebare tinde să varieze, deoarece fiecare pacient este unic și fiecare caz prezintă caracteristici specifice. Totuși, cu o îngrijire corespunzătoare și o igienă orală riguroasă, durata de viață a unui implant dentar poate depăși 20 de ani. La DENT PARK BUCURESTI, ne străduim să oferim pacienților noștri soluții durabile, utilizând materiale de top și tehnici de implantare ultramoderne.

5. Cum să prelungești durata de viață a implantului dentar

Pentru a prelungi durata de viață a implantului dentar, este esențial să urmați recomandările medicului stomatolog și să respectați măsurile de igienă orală. Periajul de două ori pe zi, folosirea aței dentare și a antisepticului oral, precum și controalele regulate la dentist contribuie în mod semnificativ la menținerea sănătății implantului dentar. De asemenea, este recomandat să evitați comportamentele care pot provoca daune implantului, precum mestecatul obiectelor dure sau fumatul.

La DENT PARK BUCURESTI, ne dorim ca implanturile dumneavoastră dentare să dureze cât mai mult și să vă ofere o funcționalitate și estetică excelentă. Echipa noastră de specialiști în implantologie este aici pentru a vă oferi informații detaliate și a vă ghida în calea spre un zâmbet frumos și sănătos. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau dorințe legate de durata de viață a implantului dentar!

Împreună, putem asigura succesul și durabilitatea procedurii de implantare dentară, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de beneficiile unui zâmbet complet și confident, pe termen lung.

Așadar, protejați-vă zâmbetul, investiția în implantul dentar, și nu uitați, la DENT PARK BUCURESTI suntem întotdeauna gata să vă ajutăm!

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

La Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Alegerea unui implant dentar contribuie nu numai la structura estetică a feței, ci și la sănătatea orală pe termen lung, realizând o îmbunătățire semnificativă a calității vieții pacientului. Așadar, dacă te confrunți cu pierderea unui dinte, implantul dentar poate fi soluția potrivită pentru tine.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre Durată de viață a implantului dentar, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente