Clinica Dentpark  ofera pacienților săi o experiență unică prin calitatea actului medical. Utilizam aparatură modernă, materiale de înaltă calitate și tehnici digitale si performante, putem oferi pacienților noștri garanții pentru tratamentele protetice și conservative efectuate în clinică.

Garanția o acordăm conform legii 449/2003 tuturor tratamentelor efectuate.

Indicatii pentru respectarea conditii de garantie!

Pacientul se va prezenta anual la două ședințe de igienizare dentară, control și va urma indicatiile de îngrijire.

Lucrările efectuate să nu fie degradate prin tratamente stomatologice ulterioare efectuate in alte clinici, sau de alti specialisti sau cauzate de traumatisme la nivelul maxilarelor sau a gingiilor.

Lucrările protetice executate beneficiază de garanție integrală atât din partea clinicii cât și a laboratorului, conform legislației in vigoare.

Tratamentul prin Implant Dentar.

Garanția tratamentelor prin implant dentar este valabilă numai în cazul în care toate etapele de tratament, chirurgical și protetic, au fost efecutate în clinica Dentpark. Pacienții se prezintă la controalele periodice obligatorii și nu intervin accidente majore și boli sistemice care afectează starea generală a organismului.

Garanția se acordă:

Pentru obturații din compozit, beneficiați de garanție de 5 ani.

Punțile și coroanele metalo-ceramice au garanție de 3 ani.

Punțile și coroanele ceramice pe zirconiu beneficiază de garanție de 5 ani.

Pentru punți și coroane integrale din zirconiu vă oferim garanție de 5 ani.

Implantul dentar are garanție de 10 ani, dupa încheierea cu succes a osteointegrării.

Fațetele dentare ceramice au o garanție de 5 ani, în asociere cu gutiera de protecție nocturnă.

Protezele acrilice parțiale și totale au o garanție de 2 ani, excluzând fracturile accidentale, pierderea protezelor, manevrarea defectuoasă a sistemelor de prindere.

Durata de exploatare a lucrărilor realizate poate fi însă mult mai îndelungată, dacă sunt respectate recomandările de igienă și masticație oferite de medic la finalul tratamentului. 

Nerespectarea recomandărilor duce la pierderea sau reducerea garanției..

Odată respectate recomandările noastre, garanția se menține și dumneavoastră veți beneficia tot timpul de zâmbetul pe care vi-l doriți!

Romania

București, Sector 5,

Suna acum!

Program

9:00 - 21:00

Programari online