Implant dentar București: care este cea mai bună variantă pentru înlocuirea dinților lipsă?

Implant dentar București ?

Dacă în ultima perioadă te-ai confruntat cu dureri serioase de dinți și ai ajuns la medicul stomatolog, iar acesta ți-a sugerat un implant dentar este timpul să te documentezi în prealabil.

   Deși termenul de implant dentar sună înfricoșător și te poartă cu gândul la tot felul de scenarii în cele ce urmează îți vom demonta toate îndoielile.

   În acest moment cea mai bună variantă pentru înlocuirea dinților lipsă este implantul dentar. Acesta are rolul de a substitui rădăcina care din diverse motive nu a mai putut fi salvată. Implantul are forma unui șurubel realizat din titan și alte aliaje și se introduce în osul maxilarului pentru a înlocui elementele dentare lipsă.

  Implant dentar București

Clinica Dent Park București este specializată în implanturi dentare și alături de echipa de medici stomatologi îți va garanta o experiență dentară fără durere și îți va readuce zâmbetul și încrederea. În cadrul clinicii vei beneficia de o ofertă de implant personalizată, de prețuri accesibile și de posibilitatea de a achita intervenția și în rate. Eșalonează cheltuielile astfel încât să nu simți o presiune materială suplimentară.

Echipa de medici stomatologi București te va întâmpina cu empatie și îți va oferi orice informație de care ai nevoie. Clinica este dotată cu echipamente de ultimă generație și materiale ce asigură o lucrare dentară conform normelor în vigoare.

  Implantul dentar in cadrul clinicii Dent Park se va realiza progresiv cu o atentă supraveghere din partea personalului medical.

Implantul dentar are rolul și de suport pentru viitoarele proteze dentare, punți sau coroane.

Medicii stomatologi din București se vor asigura pentru început că starea generală a pacientului este una optimă, iar țesuturile din jurul locului unde urmează să se intervină sunt sănătoase.

După această evaluare se va programa implantul propriu-zis. Odată implantat, în funcție de fiecare organism perioada de tolerare a noului corp poate varia între 3 și 6 luni. După această perioadă se va reconstrui dintele sau dinții lipsă. Medicii stomatologi din București utilizează tehnologie modernă de reconstrucție dentară, iar la finalizarea intervenției nici nu vei sesiza diferența. De asemenea implantul dentar are o durată de viață extinsă și este o intervenție ce își dovedește utilitatea pe termen lung.

     Dinții lipsă au diferite cauze, fie gena cu probleme, o igienă dentară deficitară, afecțiuni medicale ce se răsfrâng  și la nivelul danturii. Cu noua tehnologie avansată nu trebuie să își mai faci griji în momentul în care întâmpini o astfel de problemă. Implantul dentar nu mai este un lux și ți-l poți permite și tu. Cu cât se intervine mai rapid cu atât evoluția ulterioară intervenției este mai ușoară și favorabilă.

Clinica Dent Park București îți oferă intervenții de specialitate, suport tehnic și emotional, prețuri deloc de neglijat și reapariția unui zâmbet pe care îl credeai uitat.

Implantul dentar are numeroase beneficii demne de luat în considerare:

 1. Contribuie la îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului
 2. Nu sesisezi diferența între un dinte natural și implantul suferit
 3. Contribuie la refacerea rapidă a funcției masticației și la evitarea problemelor gastrice
 4. Oprește atrofierea osului
 5. Spre deosebire de proteze previne deplasarea dinților
 6. Oferă încredere și te ajută să zâmbești fără menajamente

Medicii stomatologi ai clinicii Dent Park recomandă intervenția imediată în cazul unui dinte lipsă pentru a preveni retracția gingivală și eventualul disconfort creat de acesta.

Dacă dintele nu s-a deplasat singur și se constată că nu mai poate fi salvat primul pas va fi extracția acestuia și vindecarea zonei. Totul se realizează sub anestezie astfel încât pacientul să nu simtă niciun fior al durerii.

După montarea implantului în timp acesta este acoperit cu țesut, iar stabilitatea acestuia va deveni naturală. Igiena dentară trebuie realizată cu rigurozitate. Periajul dentar este de preferat sa se realizeze de 2 ori pe zi acolo unde situația îți permite. Deasemenea un control periodic la medicul stomatolog este obligatoriu.

În speranța că toate informațiile de mai sus ți-au fost de ajutor și ți-au înlăturat din temeri și din semnele de întrebare, clinica Dent Park București îți stă la dispoziție cu o gamă variată de servicii medicale. Nu mai amâna o intervenție ce are doar un termen ce stârnește teamă, dar în realitate îți va garanta un zâmbet ce emană energie pozitivă. Viața e prea scurtă ca să o trăiești posomorât și cu dureri atâta timp cât soluțiile sunt la îndemână.

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

 • Informații de preț și oferte
 • Direcționare către specialistul potrivit
 • Moduri de a ajunge la clinică
 • Programare la consultație
 • Suport în recuperare
 • Informații generale despre tratamente