Implant dentar București

Implant dentar București oferă servicii profesionale și accesibile tuturor pacienților.

Implant dentar București

Cuprins:

1. Costul Implantului Dentar
2. Implant Dentar București: ce implică procesul
3. Factori ce pot influența costul implantului dentar
4. Proceduri suplimentare care ar putea fi necesare
5. Pregătirea pentru implantul dentar
6. Clinica Stomatologică Dent Park București: servicii de implantologie

1. Costul Implantului Dentar

Implantul dentar este o soluție modernă și eficientă de a înlocui dinții pierduți sau deteriorați. Totuși, o întrebare frecventă a pacienților care ajung în cabinetul de la Dent Park București este legată de costul acestui procedeu. Prețul unui implant dentar poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care complexitatea cazului, numărul de implanturi necesare, clinica alesă și procedurile suplimentare care pot fi necesare.

2. Implant Dentar București: ce implică procesul

La Dent Park București, procedura de instalare a unui implant dentar presupune mai multe etape. În prima instanță, se face o evaluare completă a stării de sănătate a pacientului, pentru a identifica posibilele contraindicații. Următorul pas implică planificarea intervenției, bazată pe imagini radiologice detaliate și modele 3D ale gurii, pentru a alege tipul și dimensiunea potrivită a implantului.

Odată planificarea finalizată, are loc intervenția propriu-zisă, în decursul căreia implantul este inserat în osul maxilar sau mandibular. După perioada de osificare (cunoscută și ca perioada de vindecare), în care osul se integrează în jurul implantului, se fixează pe acesta proteza dentară finală.

3. Factori ce pot influența costul implantului dentar

Așa cum am menționat mai devreme, prețul unui implant dentar poate varia în funcție de mai mulți factori. Primul este complexitatea cazului: de exemplu, un caz în care este necesar un singur implant dentar are un cost mai mic comparativ cu situațiile în care sunt necesare mai multe implanturi. De asemenea, genul de implant folosit și procedurile suplimentare necesare (cum ar fi ridicarea de sinus sau adiția de os) pot, de asemenea, influența costul final.

4. Proceduri suplimentare care ar putea fi necesare

În unele cazuri, poate fi necesară efectuarea unor proceduri suplimentare, cum ar fi ridicarea de sinus sau adiția de os. Ridicarea de sinus este o procedură chirurgicală care are loc atunci când nu există suficient os în zona superioară a maxilarului (unde se află sinusurile) pentru a susține un implant dentar.

Adiția de os este o altă procedură ce poate fi necesară în cazurile în care osul din maxilar este prea subțire sau prea moale pentru a susține un implant. Aceste proceduri adaugă un cost suplimentar la prețul implantului dentar.

5. Pregătirea pentru implantul dentar

La clinica noastră, Dent Park București, pregătirea pentru implantul dentar include consultul initial, analizele necesare, evaluarea radiologică, pregătirea pre-operatorie, eliberarea rețetei pentru tratamentul medicamentos ulterior intervenției și planificarea procedurii. Acesta este un proces ce implică multă atenție și grijă, pentru a se asigura că pacientul va avea rezultate optime.

6. Clinica Stomatologică Dent Park București: servicii de implantologie

La Dent Park București, ne propunem să oferim pacienților noștri servicii de înaltă calitate, cu accent pe confort și rezultate durabile. În domeniul implantologiei, avem o echipă de medici cu experiență și formare de specialitate, care utilizează cele mai recente tehnici și tehnologii pentru a asigura rezultate de excepție.

Costul unui implant dentar poate varia considerabil în funcție de multe variabile, dar la Dent Park București, te poți aștepta la prețuri competitive și transparente, la care se adaugă nivelul de îngrijire și profesionalism pe care îl oferim pacienților noștri. Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții pentru problemele tale dentare. Ne orientăm către siguranță, eficiență și costuri corecte. Indiferent de complexitatea cazului tău, te invităm să ne contactezi pentru a afla mai multe detalii.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

La Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Alegerea unui implant dentar contribuie nu numai la structura estetică a feței, ci și la sănătatea orală pe termen lung, realizând o îmbunătățire semnificativă a calității vieții pacientului. Așadar, dacă te confrunți cu pierderea unui dinte, implantul dentar poate fi soluția potrivită pentru tine.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre Implant dentar București, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente