Implant Dentar București: Nu Îți Face Un Implant Dentar Până Nu Știi Aceste 5 Secrete Ale Medicilor Stomatologi!

Daca în urma unui control stomatologic de specialitate medicul a constatat necesitatea unui implant dentar nu trebuie să mai stai pe gânduri. Așa cum ți-am povestit anterior nu ai de ce să te temi, ci dimpotrivă ai toate motivele să recurgi la o asemenea intervenție întrucât acest tratament are o rată de succes cuprinsă între 93%-98%.

Secretul implant dentar 1: RAPIDITATE

În momentul în care devine o certitudine că dintele nu mai poate fi salvat și nici rădăcina acestuia, cu cât se intervine mai repede, cu atât este mai benefic pentru pacient. De regulă dacă se poate salva o parte din rădăcina dintelui este cu atât mai bine întrucât implantul dentar va avea o susține suplimentară. În lipsa rădăcinii aceasta va fi reconstruiăa pentru a nu sesiza diferența.

 Secretul implant dentar 2: O IGIENĂ DENTARĂ RESPONSABILĂ

În momentul în care implantul a fost acceptat de corp și s-a produs reconstrucția propriu-zisă, pacientul trebuie să aibă o igienă dentară ireproșabilă. În această clinică stomatologică București veți primi sfaturi prețioase cu privire la regularitatea cu care trebuie periați dinții, ce vitamine ar trebui să luați pentru o refacere rapidă și cum puteți evita apariția bacteriilor. După intervenție, zona este deschisă și în curs de refacere fiind necesară asigurarea unei protecții optime pentru a evita eventualele complicații nedorite.

 Secretul implant dentar 3: TEHNOLOGIE AVANSATĂ

Clinica Dent Park utilizează tehnologie de ultima generație în acord cu normele în vigoare. Implantul dentar București se realizează în urma unei tomografii computerizate cu fascicul conic. Aceasta tomografie permite echipei de medici stomatologi să vadă în timp real volumul și densitatea țesutului osos, astfel încât implantul să fie inserat în poziția ideala. Pe baza unei scheme computerizate medicii pot vedea în timp real cum va arăta intervenția la final. Totul se realizează cu ajutorul unor programe avansate menite să ușureze atât munca medicilor, cât și disconfortul pacienților.

 Secretul implant dentar 4: EXPERIENȚA MEDICILOR ÎN REALIZAREA IMPLANTULUI DENTAR

Clinica stomatologică Dent Park București este compusă dintr-o echipă de medici stomatologi cu studii acreditate. Medicii au competențe în implantologie, protetică dentară și estetică dentară. Pe lângă experiență vă garantează empatie și disponibilitate în a vă oferi orice informație și suport. În clinica Dent Park veți fi pe mâini bune.

 Secretul implant dentar 5: RESPONSABILITATEA PACIENTULUI

Odată realizat implantul dentar acesta are o durată de viață cuprinsă între 30-40 ani în funcție de fiecare persoană în parte. Durata de viață a acestuia depinde și de modul în care aveți grijă de sănătatea dvs dentară. O igienă dentară responsabilă și controale realizate periodic la medicul stomatolog vă vor asigura sănătatea și un zâmbet ce va deveni cartea dumneavoastră de vizită. Este de preferat să efectuați un control o data la 6 luni. Echipa Dent Park de medici stomatologi București vă va examina minuțios dantura și daca va fi necesar vor recurge la o curățare profesională. În menținerea unei igiene dentare optime, pe lângă periuța de dinți și pastă, ața dentara este de asemnea un real ajutor. Un periaj necorespunzător este o invitație pentru bacteriile din cavitatea bucală care abia așteaptă să se instaleze într-un cămin nou numai bun de devastat.

Recomandăm de asemenea menținerea unei diete echilibrate, mai ales în cazul dulciurilor. Este bine cunoscut faptul că acestea atacă dantura provocând apariția cariilor și durere. Dacă nu aveți posibilitatea de a vă spala pe dinți după ce le consumați, clătiți cu apă din abundență pentru a elimina eventualele reziduri rămase. Încercați pe cât posibil să respectați cele 2 periaje dentare zilnice: dimineața și seara.

În cadrul clinicii veți beneficia de oferte pentru implant dentar personalizate. Așa cum bine știți și probabil v-ați informat, această intervenție presupune anumite costuri. Dent Park are grijă de mai multe aspecte atunci când un pacient le trece pragul: înlătură teama, oferă informații, servicii de calitate, economie pentru buzunar și suport. Crează o legătură cu toți cei care îi aleg, iar acolo nu vei fi doar pacient, ci și parte dintr-o poveste cu final fericit.

Zâmbetul dumneavoastră este rezultatul muncii pe care ei o depun.

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente