Implant Dentar București: Top 10 Lucruri Pe Care Trebuie Să Le Știi

Ai nevoie de un implant dentar în București? Am alcătuit pentru tine un top de 10 lucruri pe care trebuie să le știi pentru a fi complet pregătit pentru această intervenție.

 1. Implantul dentar este în momentul de față cea mai bună soluție pentru a înlocui un dinte lipsă care din varii motive nu a mai putut fi salvat. Are un aspect natural și are o durată de viață extinsă.
 2. Implantul dentar are aspectul unui șurubel realizat din titan și are rolul de a înlocui rădăcina dintelui inserându-se în os la nivelul mandibulei sau maxilarului.
 3. Asigură ofuncție masticatorie bună și reduce problemele digestive cauzate de ingerarea improprie a alimentelor.
 4. Implantul dentar are o durată de viață îndelungată ce poate ajunge și la 60-90 de ani în funcție de pacient și de istoricul medical al acestuia.
 5. Nu intervine asupra dinților sănătoși și este o intervenție rapidă ce se realizează fără durere, sub anestezie.
 6. Redă cu acuratețe funcționalitatea danturii păstrând un aspect complet natural.
 7. O data la 6 luni este indicat să mergi la un control de rutină.
 8. Chiar dacă implantul are o rezistență sporită, dantura nu se transformă în desfăcător de capace sau spărgător de nuci.
 9. Periuța de dinți trebuie schimbată periodic pentru a evita propagarea bacteriilor sau a infecțiilor la nivelul cavității bucale
 10. Pasta de dinți utilizată trebuie să fie de calitate (puteți apela la medicul stomatolog pentru o recomandare de specialitate).

Unde pot realiza un implant dentar?

Îți recomandăm o clinică stomatologică în București, și anume Dent Park. Clinica are un colectiv entuziast format dintr-o echipă de medici stomatologi dedicați și empatici ce îți garantează o intervenție stomatologică de excepție.

Clinica este dotată cu echipamente de înaltă calitate ce respectă standardele occidentale și beneficiază de propriul laborator, permițând tehnicienilor să efectueze orice tip de manoperă chiar în incinta clinicii.

Clinica stomatologică Dent Park București îți propune o ofertă personalizată de implant dentar și posibilitatea de a achita în rate pentru a-ți eșalona cheltuielile.

Nu îți mai rămâne decât să treci pragul clinicii pentru o intervenție ce îți va reda atât zâmbetul, cât și funcționalitatea danturii.

Voi primi informații esențiale despre intervenție?

În cadrul acestei clinici dentare din București, vei beneficia de un consult de specialitate, cu diagnostic precis și vei fi permanent informat asupra etapelor premergătoare oricărei intervenții.

Materialele utilizate în cadrul clinicii stomatologice Dent Park sunt de înaltă calitate și îți dovedesc cu succes utilitatea în timp.

Nu trebuie să faci compromisuri când vine vorba de zâmbetul tău și de sănătatea ta dentară. Un dinte lisă nu doar că îți va cauza probleme și dureri, dar îți va și diminua semnificativ încrederea în tine. Cu siguranță nu vrei să stai mereu posomorât când, de fapt, tu nu poți zâmbi pentru că ai o problemă de natură stomatologică.

Înlatură toate aceste scenarii ce nu îți fac deloc cinste și apelează cu încredere la serviciile unei clinici stomatologice din București- Dent Park.

În ziua de astăzi un dinte lipsă nu mai reprezintă o mini catastrofă, iar cu ajutorul unui implant dentar și al unei echipe de medici stomatologi experimentați, vei zâmbi natural într-o clipă.

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

 • Informații de preț și oferte
 • Direcționare către specialistul potrivit
 • Moduri de a ajunge la clinică
 • Programare la consultație
 • Suport în recuperare
 • Informații generale despre tratamente