Dinți lipsă? Implant dentar!

Dinți lipsă?
Implant dentar!

O soluție personalizată pentru un zâmbet complet!

Consultație gratuită pentru a evalua soluția potrivită pentru tine

Chirurgie ghidată digital cu precizie de 100%

Posibilitatea de plată în rate, pentru un tratament accesibil

Cum decurge intervenția?

În această etapă, medicul stomatolog analizează situația ta dentară, discută cu tine despre opțiunile de tratament și stabilește un plan individualizat. Se realizează o tomografie computerizată pentru a obține o imagine tridimensională a cavității bucale.

Combinând puterea scanărilor 3D și a tomografiei, echipa noastră de experți dezvoltă un ghid chirurgical adaptat nevoilor tale, garantând o precizie și o exactitate de 100% în momentul inserării implantului. Cu ajutorul tehnologiei de avangardă, ne asigurăm că primești cele mai strălucitoare rezultate în pasul următor.
După ce zona a fost anesteziată, medicul chirurg stomatolog inserează implantul în osul maxilar sau mandibular, folosind ghidul chirurgical pregătit în prealabil. În timpul acestei etape, te vei simți confortabil și relaxat, fără dureri. Poate chiar plictisit un pic.
În această perioadă, implantul se integrează în osul maxilar sau mandibular, formând o bază solidă pentru coroana dentară. Da, poți mânca. Da, ai în gură un șurub de titan, care este surprinzător de plăcut și neted la atingerile cu limba.

Odată ce implantul s-a integrat complet, medicul stomatolog va fixa coroana de zirconiu pe implant, asigurându-se că se potrivește perfect cu restul dinților tăi și oferă un zâmbet natural și estetic.

Limba ta ar putea fi tristă că nu mai are un șurub cu care să se joace, dar oamenii din jur te vor vedea strălucind cu noul tău zâmbet complet!

Soluția modernă

Implantul dentar este un dispozitiv ingenios, asemănător cu un șurub, fabricat din titan (da, metal spațial!). Acest titan este biocompatibil, ceea ce înseamnă că organismul tău și titanul vor fi prieteni buni, fără să cauzeze reacții adverse.

Acest implant înlocuiește rădăcina dintelui lipsă și servește drept suport pentru o coroană, o punte sau o proteză dentară. În timp, implantul se integrează cu maxilarul într-un proces numit “osteo-integrare”, asigurând astfel stabilitate și confort pe termen lung.

Cu această soluție, nu numai că vei avea un zâmbet complet și natural, dar vei putea și să mănânci, să vorbești și să râzi fără nicio grijă în lume. Ce poate fi mai cool decât asta?

Scanarea 3D

Vrei să ai parte de o experiență de ultimă oră înainte de intervenție? Pregătește-te să pășești în lumea 3D! Realizăm scanare intraorală în 3D pentru a obține o imagine detaliată a structurii osoase și a dinților tăi. Această tehnologie avansată ne permite să planificăm tratamentul cu o precizie extraordinară, creând premisele unui zâmbet frumos și confortabil.

Ghidul chirurgical

Ai auzit de chirurgia ghidată? Ei bine, la noi acest lucru devine realitate! Folosim un ghid chirurgical digital, care combină scanarea 3D cu tomografia computerizată, pentru a indica locul perfect de inserție a implantului. De ce intervenția cu ghid chirurgical este net superioară unei tradiționale:

Ghidul chirurgical ne permite să inserăm implantul cu o exactitate extraordinară, evitând astfel orice complicații și asigurând un zâmbet armonios.

Intervenția cu ghid chirurgical reduce traumatismul asupra țesuturilor din jurul implantului, ceea ce înseamnă o recuperare mai rapidă și mai puțin disconfort post-operator.
Cu ajutorul ghidului chirurgical, riscul de a afecta structurile învecinate, precum nervii sau sinusurile, este redus semnificativ.
Ghidul chirurgical ne ajută să planificăm în detaliu intervenția, oferindu-ți rezultate estetice și funcționale aproape de perfecțiune.
Intervenția cu ghid chirurgical este mai rapidă decât cea tradițională, deoarece permite o planificare și execuție mai eficientă. Astfel, pacientul petrece mai puțin timp în sala de operație și se poate recupera mai repede.

Lucrăm cu parteneri de top

Lucrăm cu
parteneri de top

Așteptări vs Realitate

Înainte După

Pacienta s-a adresat cu lipsa a doi dinti pe maxilarul superior. S-a planificat inserarea a 2 implanturi, iar peste 6 luni s-au realizat coroanele dentare pe implanturi. Un zâmbet complet cu Dent Park!

Înainte După

Pacienta s-a adresat cu o problemă de masticație și estetică. S-a planificat intervenția de inserare a 2 implanturi, iar peste 4 luni s-a realizat coroanele dentare pe aceste implanturi. Problema a fost soluționată - pacienta a fost împlinită!

Înainte După

Pacientul s-a adresat cu lipsa dinților pe maxilarul superior. S-a planificat inserarea implanturilor cu adiție osoasă imediată, și peste 6 luni s-a efectuat lucrarea pe implanturi. Vezi cum s-a transformat zâmbetul lui Sorin!

Prima consultație nu te costă nimic

Implant dentar inserat cu ghid chirurgical digital - precizie 100%!

Ce spun pacientii?

Play Video

Mi-e frică de durere

“Intervenția a fost plăcuta, ca o plimbare în parc. În Dent Park!”

Implant dentar Inno

Play Video

Medicii sunt tineri, dar

“Domnul doctor a folosit un ghid chirurgical digital. Lucrul ăsta a scurtat perioada intervenției, și o mai sigură precizie a inserării implantului”

Implant Bredent Sky

Play Video

Mi-a fost greu să mă decid

“Nici digestia nu era în regulă, nici masticația, totul se dărâma. Cu timpul te obișnuiești și crezi așa e normal.”

Implant dentar Straumann

Ne vedem pe WhatsApp

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente

White Friday - Prețul unui zâmbet complet

Implant BREDENT

Germania

3250 RON

2750 RON

Implant
INNO

Implant INNO

Coreea

2500 RON

1900 RON

Implant STRAUMANN

Elveția

4850 RON

4000 RON

Achită în rate

Calculează ratele aici

ATENȚIE: Calculatorul nu include dobânda băncii.

Dobânda băncii poate varia de la 12% la 24% anual.

Ești pregătit de o consultație?

Ești pregătit de o consultație?

Cine sunt doctorii

Adrian Croitoru

medic specialist în protetică și estetică dentară

10 ani experiență

Dr. Croitoru coordonează munca echipei și supraveghează personal execuția planurilor de tratament și a intervențiilor.

Nicolae Gheorghița

medic specialist în chirurgie oro-maxilo-facială

5 ani experiență

Dr. Gheorghiță este cel care inserează implantul propriu-zis cu ajutorul ghidului chirurgical digital. Este atent și empatic, iar pacienții lui se simt mereu în siguranță.

Constantin Revenco

medic specialist în protetică dentară

7 ani experiență

Etapa finală va fi executată și monitorizată de către Dr. Revenco. Este un idealist adevărat, care nu te va lăsa să pleci până noul tău dinte nu este integrat perfect cu dantura!

Cine suntem noi?

Suntem de mai bine de 5 ani în București, colegi, medici și prieteni – ce ne-am propus să creștem profesional împreună și să salvăm oamenii de durere, să ajutăm pacienții să zâmbească din nou. Așa a apărut DentPark. Din inițiativa fondatorului clinicii, Dr. Adrian Croitoru, medic specialist în protetică și estetică dentară. El a adunat echipa, coordonează munca echipei și supraveghează personal execuția planurilor de tratament și a intervențiilor.

Clinica DentPark e situată în Cotroceni, zona Eroilor. Este dotată cu cel mai modern echipament, pentru ca lucrările să se facă rapid și calitativ, căci durerea de dinți nu așteaptă!

Echipa este formată din specialiști în implantologie, chirurgie dentară, estetică dentară, protetică, endodonție microscopică, ortodonție, pedodonție și radiologie. Ne bucurăm să tratăm atât pacienți noi cât și pacienți care continuă să își mențină sănătatea dentară.

Ne poți găsi pe Facebook și Instagram, YouTube sau TikTok pentru a vedea activitățile noastre, informații, dar și experiențele pacienților noștri – ca să te asiguri că îți lași dantura pe mâini bune. Te așteptăm cu drag la DentPark!

ADRESA
Bulevardul Eroii Sanitari 25,
București, Sector 5,, B, 050471

ORAR
Luni – Vineri: 9:00 – 21:00
Sâmbătă: 9:00 – 16:00
Duminică: Liber 

DATE CONTACT
Dent Park Group SRL
CUI: 38796767
Nr.Reg.Com: J40/1472/2018
Telefon: +40 312 295 990
Mobil: +40 770 333 123
E-mail: info@dent-park.ro