Implant dentar dent-park

Implant dentar Dent-Park asigura o estetica dentara perfecta si o masticatie eficienta.

Implant dentar dent-park

Implantul dentar Dent-Park: O procedură care poate dura câteva luni sau chiar un an, dar rezultatul este un dinte nou, funcțional și natural

Există numeroase metode de înlocuire a dinților lipsă, dar cea mai revoluționară și eficientă este reprezentată de implanturile dentare. Fiind o procedură relativ nouă în domeniu, multe persoane se întreabă cât de lungă este durata de vindecare și care este procesul prin care trebuie să treacă. În cadrul clinicii de specialitate Dent-Park, întregul parcurs este atent explicat, iar pacienții sunt însoțiți de către medicii profesioniști în fiecare etapă a tratamentului.

Perioada de timp în care se finalizează un implant dentar depinde de mai mulți factori, printre care starea generală de sănătate a pacientului , zona unde se va realiza implantul, procesul de vindecare etc. Acest proces poate dura de la câteva luni până la un an.

Clinica Dent-Park oferă cele mai avansate metode de tratament în domeniul stomatologic și este recunoscută pentru profesionalismul și dedicarea cu care fiecare pacient este tratat. În ceea ce privește implantul dentar, rezultatul final reflectă toată această muncă și atenție la detalii: un dinte nou și funcțional care se va arăta și se va simți ca unul natural.

Implantul dentar realizat la Dent-Park este un substitut perfect al rădăcinii dintelui natural. Acesta este întegrat în maxilar și funcționează ca un suport pentru coroanele sau punțile dentare. Procedura de inserare a implantului dentar presupune realizarea unui mic orificiu în osul maxilarului, unde se va fixa implantul.

După ce implantul dentar este plasat, urmează o perioadă de câteva luni în care are loc procesul de osificare. Practic, implantul se va îngloba în osul maxilarului, devenind unul cu acesta. Perioada de osificare diferă de la o persoană la alta, însă în clinica Dent-Park se asigură că procesul se desfășoară sub supraveghere medicală constantă și cu toate investigațiile necesare pentru a urmări evoluția.

Pacienții care apelează la clinica Dent-Park pentru un implant dentar vor fi placut surprinși de profesionalismul cu care medicul stomatolog explică fiecare etapă a procedurii și își împarte atenția astfel încât toate întrebările să fie răspunse.

După perioada de osificare, se trece la următoarea etapă a procesului de implant dentar la Dent-Park: fixarea cimentului și a dintelui. Aceasta este, în esență, etapa finală, conform căreia pacienții își reiau viața cu un dinte nou și funcțional, care se arată și se simte ca unul natural.

Una dintre particularitățile clinicii Dent-Park este că aceasta își urmează pacienții și după finalizarea procedurii de implant dentar. Astfel, ei vor fi programați pentru controale periodice, care au rolul de a preveni sau de a identifica rapid orice eventuală complicație. Pe lângă aceasta, medicii clinicii își propun să educe pacienții în privința igienei orale corecte, pentru a prelungi durata de viață a implantului.

A opta pentru un implant dentar la Dent-Park reprezintă încredere în profesionalism, dedicație și calitate. Este alegerea unui zâmbet frumos, natural, dar mai ales, a unei stări de sănătate orale exemplare.

În concluzie, clinica Dent-Park este locul unde puteți apela cu încredere pentru un implant dentar. Desi durata totală a procesului poate varia de la câteva luni la un an, pacienții se bucură de un rezultat final excelent: un dinte nou, funcțional și care arată absolut natural.

 

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre metoda “Fast and Fixed”, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente