Implantologie Dentară- O Soluție Modernă Și Eficientă De Înlocuire A Dinților Lipsă

Pierderea dinților poate fi o experiență neplăcută și traumatizantă care afectează atât aspectul estetic, cât și funcționalitatea cavității orale. Din fericire tehnologia a avansat și este într-un continuu progres, iar pentru înlocuirea dinților lipsă s-a dezvoltat o ramură denumită implantologie dentară menită să readucă zâmbetele pierdute.

Implantologie Dentară ?

Implantologia dentară implică utilizarea de implanturi dentare, care sunt dispozitive metalice de formă similară cu rădăcinile dentare, pentru a înlocui rădăcinile pierdute ale dinților și pentru a susține coroanele dentare artificiale.

Dinții se pot pierde din cauze diverse: accidente la nivelul danturii, o igienă precară a cavității bucale, probleme ereditare sau diagnosticul de paradontoză. Implantologia dentară oferă o serie de beneficii semnificative în comparație cu soluțiile tradiționale de înlocuire a dinților și a devenit din ce în ce mai populară în stomatologia modernă.

Implantul Dentar – Piesa De Rezistență În Implantologia Dentară

Implantul dentar este un dispozitiv sub forma unui șurubel realizat din titan, un material biocompatibil care este bine tolerat de organismul uman. Acesta este introdus în osul maxilar sau mandibular prin intermediul unei intervenții chirurgicale prin care implantul este plasat în os și lăsat să se vindece în decurs de 3-6 luni, în funcție de fiecare pacient.

Pe măsură ce osul se vindecă, acesta va crește în jurul implantului, făcându-l stabil și fix în os. Acest proces de vindecare numit osteointegrare, permite implantului să devină o bază solidă și stabilă pentru coroanele dentare artificiale ce vor fi montate ulterior.

Care Sunt Avantajele Implantologiei Dentare?

Unul dintre principalele avantaje ale implantologiei dentare este faptul că implanturile dentare oferă o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă.

În timp ce protezele tradiționale necesită adesea ajustări și înlocuiri periodice, implanturile dentare au o durată de viață lungă ce poate ajunge și până la 60 de ani. Pot dura o viață întreagă cu o îngrijire adecvată.

Implanturile dentare sunt o alegere eficientă pe termen lung. De asemenea implanturile dentare oferă o funcționalitate și o estetică foarte similară cu dinții naturali. Deoarece ele sunt integrate în osul maxilar sau mandibular și susțin coroanele dentare artificiale, acestea oferă o stabilitate și o funcționalitate execelentă. Permit pacienților să mestece și să vorbească fără restricții. Aspectul estetic al implanturilor dentare este foarte natural, deoarece coroanele dentare pot fi realizate din materiale de înaltă calitate care seamănă cu aspectul dinților naturali.

Clinica Dent Park București – Locul Unde Vă Puteți Redobândi Zâmbetul Natural

Clinica Dent Park București este specializată în implantologie dentară. Este compusă dintr-o echipă de medici stomatologi profesioniști, empatici și gata de a-ți oferi orice informație ai nevoie.

Vei beneficia de un consult gratuit în urma căruia medicul stomatolog îți va comunica un diagnostic precis și îți va alcătui un plan de tratament specializat.

Dacă ai de mult timp un dinte lipsă sau chiar mai mulți sau dacă  ai suferit recent o extracție ce a lasat un gol însemnat, cu siguranță vei avea nevoie de un implant dentar.

În cadrul clinicii Dent Park din București vei beneficia de o ofertă personalizaăt cu plata în rate pentru implant dentar, eșalonându-vă cheltuielile pentru a elimina grijile materiale. Intervenția se realizează cu tehnologie de ultimă generație, materiale de înaltă calitate și alături de un medic stomatolog cu o experiență solidă în domeniu. Totul se realizează sub anestezie și nu veți simți nici cel mai mic fior al durerii.

Cu cât intervenția stomatologică se amână mai mult, cu atât problemele se pot acutiza.

În momentul de față implantul dentar este cea mai eficientă soluție de înlocuire a unui dinte lipsă care, din varii, motive nu a mai putut fi salvat. Este o investiție pe termen lung ce vă va reda zâmbetul fermecător și funcționalitatea danturii.

Vă veți putea desfășura activitatea zilnică fără a vă simțiți stânjeniți de problemele dentare. Un zâmbet sănătos va contribui semnificativ la starea de bine și vă va reda acea încredere ce părea pierdută.

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente