Dacă deja ați luat o decizie de a insera un implant dentar sau mai mulți, atunci vă învităm la o consultație (gratuită). Sediul clinicii noastre este situat în București, Bd. Eroii Sanitari 25. Pentru că suntem siguri în acea ce facem, oferim garanție 10 ani.

Pachetul include: Implant dentar , Bont protetic și coroană dentara din metaloceramică.

Se acceptă achitarea în rate

Preț standart :

Implant OXY Italia – 1900 lei

Bont protetic OXY – 700 lei

Coroana metaloceramica- 700 lei

Economie RON

Garanție / Ani

Durata inserării / Minute

Preț pachet pentru 1 dinte / Ron

 Oxy Implant sunt realizate din Titan pur din punct de vedere comercial (gradul IV) foarte rezistent, prelucrat cu mașini (control numeric) de ultimă generație pentru a asigura o înaltă precizie cu nivel minim de toleranță. Toate articolele sunt proiectate, fabricate și controlate, unul câte unul, direct și integral de către firma producătoare. Ambalarea finală e făcută într-un spațiu numit “camera albă clasa 10000” cu scopul de a garanta o perfectă curățenie a produsului respectând cele mai severe reguli referitoare la igienă.

Pachetul include: Implant dentar , Bont

protetic și coroană dentara

din metaloceramică .

Se acceptă achitarea în rate

Preț standart :

Implant Bredend SKY – 2400 lei

Bont protetic Bredent – 750 lei

Coroana metaloceramica- 700 lei

Economie RON

Garanție / Ani

Durata inserării / Minute

Preț pachet pentru 1 dinte / Ron

Succesul dovedit de blueSKY provine din îndeplinirea tuturor cerinţelor unui implant dentar modern. Suprafaţa Osseo Connect® obţinută prin sablare şi tratament acid la temperatură înaltă îi conferă excelente proprietăţi hidrofile. Datorită design-ului optimizat şi al protocolului chirurgical orientat spre calitatea osului, stabilitatea primară ridicată este atinsă.
Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări:

  • Ce este un implant dentar? Din ce este fabricat?

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva

  • Este dureroasă intervenția? Cat dureaza?

NU este dureroasa, se realizeaza mereu sub anestezie. Acest tip de anestezie este foarte eficient oferindu- i medicului posibilitate de a comunica in permanenta cu pacientul.

Durata operatiei pentru un implant dentar este de minim 20 de minute.

  • Care sunt pasii premergatorii inserarii implantului dentar?

Se incepe cu un prim consult amanuntit in care se evalueaza starea de sanatate a caviatii bucale dar si afectiunile generale.

Trebuie ca pacientul sa se prezinte cu o radiografie panoramica recenta, nu mai veche de 6 luni.

Etapele inserarii implantului.

Ca regula de baza, tratamentul prin implant are 2 mari etape distincte:

  • Etapa chirurgicala: presupune introducerea implantului in interiorul osului cu rol de a inlocui radacina lipsa, vom crea astfel o radacina artificiala.
  • Etapa protetica: in care se realizeaza lucrarea definitiva pe care pacientul o va vedea in cavitatea orala.
  •  Ce trebuie facut dupa inserarea implantului dentar?

Ca dupa orice fel de interventie chirurgicala, pacientului i se vor da indicatii cu regimul alimentar de urmat in perioada urmatoare.

In mare parte va trebui sa aiba un regim alimentar corespunzator (dieta moale si la temperatura camerei), evitarea activitatiia fizice si a bauturilor alcoolice si al tutunului pe cat posibil.

Nu in ultimul rand i se vor administra antibiotice si anti-inflamatoare pe o perioada de 7-10 zile.

Acesta va clati gura cu solutii orale specifice pentru a putea mentine o igiena dentara adecvata in perioada de vindecare.

Igiena bucala este esentiala in postoperator.

Va putem raspunde la orice întrebare, doar ramâne sa ne contactați.
Programează-te la o consultație

Programează-te la o consultație

Programeaza-te online

Dent Park Kids

Dent Park Kids

Medic pedodont Popescu Diana Maria are pregătirea corespunzătoare şi răbdarea necesară pentru a aborda,faţă de copil, un comportament care să-i inspire încredere Dent Park Kids Medic pedodont Diana Maria Popescu " Frica pleaca de la experiență neplacută în copilărie"...

Urgente stomatologice

Ai o urgență ? Te ajutăm noi ! Sunați-ne sau scrieți-ne atunci când aveți nevoie de ajutor stomatologic urgent. Pentru cazurile urgente ne puteti apela la numarul de telefon 0770 333 123. Suluționăm problema dumnevoastră în cel mai scurt timp fară progrmare. Ne puteți...

Aparate dentare fixe  Brackets

Aparate dentare fixe Brackets

Aprat fix brackeți metalic / arcadă 1800 ron Aparat fix brackeți ceramică / arcadă 2400 ron Aparat fix brackeți safir / arcadă 2800 ron Preocuparea fiecaruia dintre noi cu referire la aspectul fizic nu reprezinta un tabu. Cu totii suntem in urmarirea zambetului...

Adresă

Bulevardul Eroii Sanitari 25
București, Sector 5,
Cod Poștal 050471

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sâmbătă: 9:00 - 16:00
Duminică: Liber

Date de contact

Email:
info@dent-park.ro

Număr de telefon:
+40 770 333 123

Copyright © 2018 Dent Park.


View Larger Map