Implanturi dentare în București- soluția inovatoare de restabilire a stimei de sine

Când o carie netratată la timp și-a făcut de cap cu rădăcina dintelui, o infecție a distrus lent tot ce se putea nu ai altă variantă decât să cauți cea mai eficientă modalitate de a înlocui dintele. Medicul stomatolog îți va recomanda cu siguranță implanturi dentare.

Implanturi dentare în București- o modalitate eficientă de a înlocui rădăcina unui dinte

Implantul dentar reprezintă în acest moment cea mai eficientă soluție de a înlocui rădăcina unui dinte lipsă care din varii motive nu a mai putut fi salvată. Implantul dentar este un dispozitiv sub forma unui șurubel realizat din titan care se inserează în osul maxilarului. Pe acesta se va realiza și fixa o coroană dentară- noul dinte. După inserarea implantului în funcție de fiecare pacient, perioada de tolerare a noului corp variază între 3-6 luni. După această perioadă medicul stomatolog va verifica dacă zona este vindecată și se va lua un mulaj pentru realizarea viitorului dinte. La final dintele va fi fixat cu ajutorul bontului protetic și nici nu veți sesiza diferența dintre dintre dintele natural și cel artificial.

Implanturi dentare în București – Avantaje implanturi dentare:

Ajută la realizarea unei lucrări fixe acolo unde nu mai există dinți deloc. Atunci când lipsește doar un dinte nu mai este necesară șlefuirea dinților învecinați. Implantul dentar se inserează în os și împiedică migrarea dinților din apropiere pentru că umple locul rămas liber imediat. Reproduce în totalitate aspectul unui dinte natural. Redă în totalitate funcțiile danturii și elimină problemele digestive cauzate de ingerarea improprie a alimentelor. Rata de respingere a implantului dentar este extrem de mică, acesta fiind biocompatbil cu osul uman.

Ca orice intervenție la nivelul danturii implantul dentar are și o serie de dezavantaje. Din fericire acestea nu înclină balanța în defavoarea sa. Implantul dentar depinde de cantitatea și calitatea osului. Din acest considerent nu se poate monta oricărui pacient și oriunde în cavitatea bucală.  Costul ridicat al intervenției îi face pe mulți pacienți să reconsidere intervenția, dar în cadrul clinicii Dent Park veți beneficia de prețuri accesibile și de oferte personalizate.

Un alt dezavantaj în cazul implantului dentar ar fi durerile post operatorii pe care nu toți pacienții le tolerează. Intervenția dentară se realizează sub anestezie, iar medicul stomatolog vă va prescrie ulterior și calmante pentru diminuarea disconfortului.

Implanturi dentare în București- Cât costă ?

În cadrul clinicii Dent Park prețul implanturilor dentare variază între 2250 LEI și 4500 LEI. Prețul variază în funcție de brandul implantului, experiența medicului stomatolog și numărul de implanturi necesare. Dent Park folosește materiale de înaltă calitate, tehnologie de ultimă generație, iar echipa sa de medici profesioniști va garanta recuperarea zâmbetul pierdut în cel mai scurt timp.

Implanturile utilizate de Dent Park sunt fabricate în Israel, Italia, Corea, USA și Germania. Implanturile dentare sunt realizate de companii de renume cu o experiența vastă în producerea acestor dispozitive medicale. Straumann PRO și Zimmer TSV sunt considerate companiile Premium în domeniul implantologiei dentare.

Întreaga procedură de montare implanturi dentare se va realiza sub atenta monitorizare a medicului specialist. Veți benefia de tot suportul informațional și emoțional de care aveți nevoie. Un dinte lipsă stârnește pe lângă durere și un val de emoții negative care nu fac decât să diminueze încrederea în sine și contactele sociale.

Cu cât se intervine mai rapid cu atât și costurile se diminuează semnificativ. Nu lăsați un dinte lipsă să ascundă un zâmbet ce era permanent prezent. Tehnologia a avansat, iar implantul dentar este soluția inovatoare care vă va reda seninătatea.

Dent Park vă așteaptă cu oferte personalizate de preț și cu posibilitatea de a achita în rate intervențiile. În acest mod veți scăpa de o grijă materială în plus. La finalul intervenției nici nu veți sesiza diferența, iar în timp veți trata implantul ca pe dentiția proprie. Nu mai așteptați și nu mai amânați o intervenție ce are doar un termen sofisticat, dar în realitate aduce doar beneficii.

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente