ADRIAN CROITORU

MEDIC SPECIALIST IN PROTETICA SI ESTETICA DENTARA

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "N. Testemitanu" Facultatea de Stomatologie. Specializari in Estetica Dentara  Italia "Master Educational Group" Dr Domenico Massironi & Carlo Ghezzi Specializari in Estetica Dentara  Ukraine "MVision Study & Resort" Nazaryi Mykhaylyuk.

VICTOR GHIUTA

SPECIALIST IN ENDODONTIE LA MICROSCOP

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Facultatea de Stomatologie. Cursuri Specializate in Endodontie.

ALEXANDRU LENȚA

MEDIC SPECIALIST CHIRURGIE ORALA ȘI DENTO-ALVEOLARA

Medic specialist Chirurgie Orala si Dento-Alveolara. A absolvit facultatea de medicină dentară Carol Davila București. Specializat în implantologie avansata, intervenții Fast&Fixed, All on 6, All on 4. Expert protetică avansată pe implanturi.

GHEORGHIŢĂ NICOLAE

MEDIC STOMATOLOGIE GENERALĂ


A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "N. Testemitanu" Facultatea de Stomatologie.

DONICA VICTORIA

MEDIC STOMATOLOGIE GENERALĂ


A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "N. Testemitanu" Facultatea de Stomatologie.

BOGDAN RADU

MEDIC DENTIST SPECIALIZAT IN ORTODONTIE DENTARA

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie " Carol Davila" Facultatea de Stomatologie. Specializare in ortodontie dentara.

DOINA ŢURCAN

MEDIC DENTIST SPECIALIZAT IN ENDODONTIE LA MICROSCOP

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "N. Testemitanu" Facultatea de Stomatologie. Specializat in Endodontie

GODOROJA OLEG

MEDIC DENTIST SPECIALIZAT IN PROTETICA SI ESTETICA DENTARA

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "N. Testemitanu" Facultatea de Stomatologie.

RALUCA COTOI

ASISTENT MEDICAL

ELENA FLOREA

ASISTENT MEDICAL

DE CE NOI?

Te numeri poate și tu printre cei atât de îngrijorați de vizita la dentist, încât o amânați la nesfârșit. Din păcate, evitarea tratamentului nu va însemna numai tratamente mai complicate în viitor ci și alte potențiale complicații pentru dumneavoastră.


Clinică Modernă

Clinica stomatologica Dent Park este dotata cu tehnologie moderna de ultima generatie, camera speciala pentru sterilizare .


Profesioniști

De la prima vizită în clinica dentară Dent Park, te vei întalni cu o atmosferă relaxantă și cu profesioniști. Vrem ca fiecare pacient să cunoască ce înseamnă medicina dentară în România.
 
 


Plata în rate

Tratamentul începe imediat, nu este nevoie de plată în avans. Până la 59 luni de rambursare. Rambursare fixă!


Tehnologie modernă

Aparatura modernă disponibilă în cadrul Dent Park ne permite realizarea tuturor manoperelor stomatologice în cabinetele noastre: implant dentar, lucrări protetice, aparate dentare, estetică sau albire dentară, etc.


Confort

Pilonul nostru de bază este confortul pacienților. Ne străduim să vă oferim cea mai bună îngrijire dentară pentru confortul dumneavoastră. De la chirurgie maxilo-facială, la cosmetică dentară, ne asigurăm mereu să aveți un zambet luminos pe față.


Calitate

Pentru a livra servicii de cea mai înaltă calitate, pregatirea la nivel profesional trebuie completată cu o bună relație medic-pacient. Aici veți regăsi îmbinarea perfectă dintre o atmosferă relaxantă, profesionalism și servicii medicale de ultimă oră.