Plan de tratament implant dentar

Plan de tratament implant dentar include consult, extracție, inserție implant și coroană.

Plan de tratament implant dentar

CUPRINS

1. Consultația inițială cu medicul stomatolog
2. Evaluarea stării orale și a sănătății generale
3. Necessitatea unei radiografii în cazul unui plan de tratament implant dentar
4. Verificarea existenței structurii osoase necesare pentru implant
5. Crearea planului de tratament implant dentar
6. Avantajele implantului dentar
7. Întrebări frecvente despre implanturile dentare

1. Consultația inițială cu medicul stomatolog

La Clinica stomatologică DENT PARK BUCURESTI, știm că primul pas în realizarea unui plan de tratament implant dentar este consultaţia iniţială cu medicul stomatolog. Scopul acestei consultații este de a stabili starea actuală a sănătății orale și de a identifica soluțiile optime de tratament pentru tine. În cadrul acestei discuții, vei avea posibilitatea să oferi medicului o imagine globală asupra stării tale de sănătate și a istoricului tău medical.

2. Evaluarea stării orale și a sănătății generale

În timpul primei vizite, medicul stomatolog va efectua o examinare fizică pentru a evalua starea dinților rămași, a gingiilor și a osului maxilar, esențial pentru susținerea unui implant. Este important ca și pacientul să înțeleagă că starea generală de sănătate poate influența procesul de vindecare și succesul tratamentului. Boli precum diabetul, tulburările imunologice sau consumul de tutun pot avea un impact direct asupra reușitei implantului dentar.

3. Necessitatea unei radiografii în cazul unui plan de tratament implant dentar

Planul de tratament implant dentar de la DENT PARK BUCURESTI include efectuarea unui examen radiologic. În urma radiografiei, medicul stomatolog va putea vizualiza structura osoasă și va putea verifica dacă există suficient os pentru a susține un implant. Acest lucru este esențial pentru succesul procedurii, deoarece implantul dentar va trebui să se integreze în osul maxilar, proces cunoscut sub numele de osseointegrare.

4. Verificarea existenței structurii osoase necesare pentru implant

În cazul în care există suficient os, medicul va putea avansa cu planul de tratament implant dentar. În situația în care osul este insuficient, se vor explora soluții alternative. Una dintre acestea poate fi adăugarea de os, procedură cunoscută sub numele de augmentare osoasă sau grefă osoasă, care poate ajuta la crearea bazei necesare pentru implantul dentar.

5. Crearea planului de tratament implant dentar

După ce toate aceste aspecte au fost evaluate, urmează crearea planului de tratament implant dentar. Acesta se va baza pe cerințele individuale ale fiecărui pacient, pe structura osoasă, pe sănătatea dentară a pacientului și pe preferințele personale.

6. Avantajele implantului dentar

Implanturile dentare oferă mai multe beneficii comparativ cu alte soluții pentru înlocuirea dinților lipsă. Ele se simt și arată ca dinții naturali, îmbunătățesc capacitatea de a mesteca și vorbirea, îmbunătățesc sănătatea dentară prin prevenirea pierderii osoase și îmbunătățesc stima de sine a pacientului.

7. Întrebări frecvente despre implanturile dentare

Toate aceste întrebări pot fi adresate în timpul consultației inițiale cu medicul stomatolog. Vom răspunde cu plăcere la toate întrebările și îngrijorările tale legate de planul de tratament implant dentar și nu vom avansa până nu ești confortabil cu întregul proces. Ne dorim să îți oferim soluții durabile și oferim asistență la fiecare pas.

Concluzie

Un plan de tratament implant dentar nu începe cu instalarea implantului. Există o serie de etape necesare înainte de aceasta, de la evaluarea inițială și până la crearea și implementarea planului de tratament. Acestea sunt toate fundamentale în reușita procedurii și în asigurarea confortului pacientului pe termen lung. La Clinica stomatologică DENT PARK BUCURESTI, ne dedicăm să oferim cele mai bune servicii de sănătate orală, incluzând planurile individualizate de tratament implant dentar.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

La Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Alegerea unui implant dentar contribuie nu numai la structura estetică a feței, ci și la sănătatea orală pe termen lung, realizând o îmbunătățire semnificativă a calității vieții pacientului. Așadar, dacă te confrunți cu pierderea unui dinte, implantul dentar poate fi soluția potrivită pentru tine.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre Plan de tratament implant dentar, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente