Servicii și prețuri

Tratamente pentru toată familia!

Implant dentar

Vino la consultație gratuită și beneficiază de reducere 10% la implant și ghid chirurgical digital inclus!

de la 2500 RON

Dantură fixă

Recapătă-ți zâmbetul complet în 24 de ore!
Revendică reducerea de 3700 RON venind la consultație gratuită!

de la 15000 RON sau în rate!

Chirurgie

Clinica Dent Park ofera tratamente complexe de citește continuarea… chirurgie dentară de ultimă oră, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri. Chiar dacă, aparent, este vorba despre operații minuțioase, cea mai frecventă intervenție chirurgicală întâlnită în stomatologie este extracția dentară. Atunci când un dinte este foarte distrus și nu mai poate fi refăcut sau dacă îmbolnăvirea sa provoacă alte complicații, atunci el trebuie extras. Dintele extras poate fi înlocuit cu un implant dentar sau cu o punte dentară. În cazul implantului dentar, dacă este nevoie, se va recurge la intervenții chirurgicale ajutatoare înserării implanturilor, iar în anumite situații se fac intervenții chirurgicale ajutatoare protezării dentare.
Clinica Dent Park ofera tratamente complexe de chirurgie dentară de ultimă oră, fără disconfort sau îngrijiri speciale post-proceduri. Chiar dacă, aparent, este vorba despre operații minuțioase, cea mai frecventă intervenție chirurgicală întâlnită în stomatologie este extracția dentară. Atunci când un dinte este foarte distrus și nu mai poate fi refăcut sau dacă îmbolnăvirea sa provoacă alte complicații, atunci el trebuie extras. Dintele extras poate fi înlocuit cu un implant dentar sau cu o punte dentară. În cazul implantului dentar, dacă este nevoie, se va recurge la intervenții chirurgicale ajutatoare înserării implanturilor, iar în anumite situații se fac intervenții chirurgicale ajutatoare protezării dentare.

Implantologie

1000 RON

3000 RON

2500 RON

4850 RON

3750 RON

Proteză dentară fixă pe implanturi / Fast & Fixed

Estetică

Estetica dentară acoperă tot ce e menit să-ți citește continuarea… facă zâmbetul mai frumos! Un zâmbet îngrijit cu meticulozitate este un zâmbet oferit mai des. Vrem să te vedem zâmbind, așa că-ți punem la dispoziție servicii dintre cele mai uzuale, precum albirea dentară, dar și mai extensive, precum tehnologia inovatoare pe care o numim DSD sau Digital Smile Design. Vrei să zâmbești mai des? Ne ocupăm noi de asta! *Există posibilitatea plății în rate a tratamentului.
Estetica dentară acoperă tot ce e menit să-ți facă zâmbetul mai frumos! Un zâmbet îngrijit cu meticulozitate este un zâmbet oferit mai des. Vrem să te vedem zâmbind, așa că-ți punem la dispoziție servicii dintre cele mai uzuale, precum albirea dentară, dar și mai extensive, precum tehnologia inovatoare pe care o numim DSD sau Digital Smile Design. Vrei să zâmbești mai des? Ne ocupăm noi de asta! *Există posibilitatea plății în rate a tratamentului.

Tratamente

Serviciile si tratamentele noastre au fost citește continuarea… gandite asa ca sa acopere cele mai relevante si mai frecvente nevoi sau probleme stomatologice cu care te-ai putea confrunta, de la tratamentul afectiunilor din interiorul dintelui la cel al paradontozei, pana la cele mai inovatoare solutii pentru restaurarea dintilor. *Există posibilitatea plății în rate a tratamentului.
Serviciile si tratamentele noastre au fost gandite asa ca sa acopere cele mai relevante si mai frecvente nevoi sau probleme stomatologice cu care te-ai putea confrunta, de la tratamentul afectiunilor din interiorul dintelui la cel al paradontozei, pana la cele mai inovatoare solutii pentru restaurarea dintilor. *Există posibilitatea plății în rate a tratamentului.

Pedodonție

Profilaxia și tratamentul afecțiunilor specifice dentiției citește continuarea… temporare sau a dentiției permanente la adolescent necesită o abordare diferită față de cele ale adulților. Îngrijirea conștiincioasă a dinților de lapte este primul pas spre o dantură permanentă sănătoasă în viitor. Suntem deosebit de atenți la nevoile pacienților noștri cei mai simpatici, iar scopul nostru principal este să avem grijă ca aceștia să se simtă cât mai bine la noi! *Există posibilitatea plății în rate a tratamentului.
Profilaxia și tratamentul afecțiunilor specifice dentiției temporare sau a dentiției permanente la adolescent necesită o abordare diferită față de cele ale adulților. Îngrijirea conștiincioasă a dinților de lapte este primul pas spre o dantură permanentă sănătoasă în viitor. Suntem deosebit de atenți la nevoile pacienților noștri cei mai simpatici, iar scopul nostru principal este să avem grijă ca aceștia să se simtă cât mai bine la noi! *Există posibilitatea plății în rate a tratamentului.

Ortodonție

Ortodonția nu este doar despre a obține un citește continuarea… zâmbet perfect, ci și despre a îmbunătăți sănătatea generală a gurii și a maxilarelor. Cu o abordare personalizată, tratamentele noastre ortodontice sunt concepute pentru a corecta alinierea și ocluzia dinților, indiferent de vârstă. Fie că este vorba de aparate dentare tradiționale sau de soluții mai moderne, precum alignerele invizibile, ne străduim să facem experiența ortodontică cât mai confortabilă și eficientă pentru pacienți. Încrederea în propriul zâmbet începe aici, la Dent Park. *Există posibilitatea plății în rate a tratamentului.
Ortodonția nu este doar despre a obține un zâmbet perfect, ci și despre a îmbunătăți sănătatea generală a gurii și a maxilarelor. Cu o abordare personalizată, tratamentele noastre ortodontice sunt concepute pentru a corecta alinierea și ocluzia dinților, indiferent de vârstă. Fie că este vorba de aparate dentare tradiționale sau de soluții mai moderne, precum alignerele invizibile, ne străduim să facem experiența ortodontică cât mai confortabilă și eficientă pentru pacienți. Încrederea în propriul zâmbet începe aici, la Dent Park. *Există posibilitatea plății în rate a tratamentului.

Consultatie de specialitate + Model de studiu

150 RON

3000 RON/Arcada

4500 RON/Arcada

Spark

2000 EURO

Spark Advance

3900 EURO

Spark Express

1200 EURO

Achită în rate

Calculează ratele aici

ATENȚIE: Calculatorul nu include dobânda băncii.

Dobânda băncii poate varia de la 12% la 24% anual.

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente