Obturatie canal monoradicular

La Dent Park București, oferim servicii de obturație canal monoradicular, asigurând o restaurare durabilă a canalului radicular al unui dinte monoradicular. Obturația canalului radicular este necesară atunci când canalul dentar este curățat și pregătit pentru a primi umplerea cu un material special, care va sigila și proteja canalul de bacterii și alte agenți patogeni.

Obturația canal monoradicular implică utilizarea unui material de umplere adecvat, cum ar fi gutapercă sau o pastă obturatoare, care este introdusă în canalul radicular și apoi sigilată pentru a preveni reinfectarea și pentru a restabili integritatea dintelui. Acest tratament este esențial pentru a preveni extinderea infecției și a proteja dinte.

Echipa noastră de medici dentiști specializați de la Dent Park București are experiență în efectuarea obturației canalului radicular la dinții monoradiculari și se asigură că fiecare pacient primește îngrijirea adecvată și atenția necesară. Tratamentul este realizat cu metode și instrumente avansate, asigurându-se confortul și rezultatele optime pentru pacient.

Alegeți Dent Park pentru obturația canalului monoradicular în București. Investiți în sănătatea și funcționalitatea dentară, și bucurați-vă de un zâmbet sănătos și funcțional!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente