Profilaxie 7+ ani (revelator placa, periaj, detartraj, airflow, fluorizare)

La Dent Park București, oferim servicii complete de profilaxie dentară pentru a vă ajuta să mențineți o sănătate orală optimă. Procedurile de profilaxie includ revelator de plăcă, periaj dentar, detartraj, airflow și fluorizare.

Revelatorul de plăcă este utilizat pentru a evidenția placa bacteriană și depozitele de tartru, ajutând medicul dentist să identifice zonele care necesită atenție suplimentară. Periajul dentar constă în îndepărtarea eficientă a plăcii bacteriene și a resturilor alimentare de pe suprafața dinților și de la linia gingivală.

Detartrajul este o procedură prin care tartrul și placa dentară sunt îndepărtate cu ajutorul unor instrumente speciale, prevenind astfel apariția cariilor și a bolilor gingivale. Airflow-ul este o tehnică de curățare profesională care utilizează un jet de apă și pulbere abrazivă pentru îndepărtarea eficientă a petelor și a depunerilor de pe dinți.

Fluorizarea este o etapă importantă a profilaxiei dentare, în care se aplică un strat protector de fluor pe suprafața dinților, ajutând la întărirea smalțului și la prevenirea cariilor.

Echipa noastră de igieniști dentari de la Dent Park București vă oferă tratament de profilaxie personalizat și de înaltă calitate, utilizând tehnici și echipamente avansate. Ne străduim să vă ajutăm să mențineți o sănătate orală excelentă și un zâmbet strălucitor.

Alegeți Dent Park pentru profilaxie dentară în București. Investiți în sănătatea orală și bucurați-vă de un zâmbet sănătos și curat!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente