Pulpectomie monoradicular

La Dent Park București, oferim servicii de pulpectomie monoradiculară, un tratament endodontic specializat pentru dinții monoradiculari cu leziuni sau infecții în țesutul pulpar. Pulpectomia monoradiculară constă în îndepărtarea completă a țesutului pulpar afectat dintr-un dinte monoradicular și în tratarea canalului radicular pentru a preveni extinderea infecției și a restabili sănătatea dentară.

Tratamentul pulpectomiei monoradiculare este necesar atunci când infecția sau leziunea a pătruns în canalul radicular al unui dinte monoradicular. Procedura implică îndepărtarea completă a nervului și a vaselor de sânge din canalul radicular, curățarea și umplerea acestuia cu un material de umplere adecvat, astfel încât să se asigure eliminarea surselor de infecție și restabilirea funcționalității dintelui.

Echipa noastră de medici dentiști specializați de la Dent Park București are experiență în efectuarea pulpectomiei monoradiculare și se asigură că fiecare pacient primește îngrijirea adecvată și atenția necesară. Tratamentul se realizează cu metode și instrumente avansate, asigurându-se confortul și rezultatele optime pentru pacient.

Alegeți Dent Park pentru pulpectomia monoradiculară în București. Investiți în sănătatea și funcționalitatea dentară, și bucurați-vă de un zâmbet sănătos și funcțional!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente