Pulpectomie pluriradicular

La Dent Park București, oferim servicii de pulpectomie pluriradiculară, un tratament endodontic specializat pentru dinții permanenți cu leziuni sau infecții în țesutul pulpar. Pulpectomia pluriradiculară constă în îndepărtarea completă a țesutului pulpar afectat dintr-un dinte pluriradicular și în tratarea canalelor radiculare pentru a preveni extinderea infecției și a restabili sănătatea dentară.

Tratamentul pulpectomiei pluriradiculare este necesar atunci când infecția sau leziunea a pătruns în canalele radiculare ale unui dinte pluriradicular. Procedura implică îndepărtarea completă a nervului și a vaselor de sânge din canalele radiculare, curățarea și umplerea acestora cu un material de umplere adecvat, astfel încât să se asigure eliminarea surselor de infecție și restabilirea funcționalității dintelui.

Echipa noastră de medici dentiști specializați de la Dent Park București are experiență în efectuarea pulpectomiei pluriradiculare și se asigură că fiecare pacient primește îngrijirea adecvată și atenția necesară. Tratamentul se realizează cu metode și instrumente avansate, asigurându-se confortul și rezultatele optime pentru pacient.

Alegeți Dent Park pentru pulpectomia pluriradiculară în București. Investiți în sănătatea și funcționalitatea dentară, și bucurați-vă de un zâmbet sănătos și funcțional!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente