Tehnici moderne de implant dentar

Tehnici moderne de implant dentar includ ghidajul 3D și sedarea intravenoasă.

Tehnici moderne de implant dentar

Cuprins:

– Ce înseamnă tehnica All-on-4
– Cum funcționează tehnica All-on-4
– Avantajele tehnicii All-on-4
– Procedura de implantare All-on-4
– Tehnici moderne de implant dentar
– Considerații după procedura tehnicii All-on-4

În calitate de clinica stomatologică specializată în tehnicile moderne de implant dentar, DENT PARK BUCURESTI știe cât de valoroase pot fi aceste proceduri pentru oamenii care doresc să își îmbunătățească zâmbetul, funcționalitatea și confortul oral. Tehnica All-on-4 este una dintre cele mai revoluționare și eficiente metode de a realiza acest lucru, oferind multe avantaje pe termen lung.

Ce înseamnă tehnica All-on-4?

Tehnica All-on-4 este o metodă de implant dentar care se bazează pe inserarea a patru implanturi dentare în maxilar care vor susține o proteză completă. Aceasta reprezintă alegerea ideală pentru pacienții care nu au suficient os în mandibulă pentru a susține mai multe implanturi. Astfel, prin utilizarea a doar patru implanturi stabilizate în os, este posibilă crearea unei baze solide pentru o proteză.

Cum funcționează tehnica All-on-4?

Tehnica All-on-4 implică inserarea a două implanturi drepte în partea din față a maxilarului și a două implanturi înclinate în partea din spate a maxilarului. Acest lucru permite o distribuție a eforturilor masticatorii optimă și reduce necesitatea unui os perfect pentru a insera mai multe implanturi. Proteza este apoi atasată acestor patru implanturi, furnizând astfel un zâmbet natural și funcțional.

Avantajele tehnicii All-on-4

Tehnica All-on-4 aduce cu sine numeroase avantaje, datorită cărora acest tip de implant dentar a devenit foarte popular.

În primul rând, prin utilizarea a doar patru implanturi, procedura este mai simplă și mai puțin invazivă decât cele tradiționale, care necesită de obicei șase sau mai multe implanturi. Acest lucru reduce timpul petrecut în cabinetul stomatologic, precum și perioada de recuperare.

În al doilea rând, datorită faptului că implanturile sunt inserate direct în maxilar, acestea oferă o stabilizare extradurabilă a protezelor, ceea ce le permine pacienților să își utilizeze noii dinți fără grija disconfortului sau a instabilității.

Al treilea avantaj major este faptul că All-on-4 poate fi o soluție pentru pacienții care au suferit pierderi considerabile de os la nivelul maxilarului. În loc să se opteze pentru un proces adesea dureros și lung de augmentare osoasă, tehnica All-on-4 poate fi aplicată direct.

Procedura de împlântare All-on-4

Procedura de implantare cu tehnica All-on-4 la DENT PARK BUCURESTI este realizată de medici stomatologi specializați în implantologie orală. După ce se realizează o radiografie 3D, medicul implantolog va determina cea mai bună localizare pentru implanturile dentare.

După aceasta, se deschide gingia pentru a expune osul în care se vor insera implanturile. Apoi, cele două implanturi frontale sunt așezate într-o poziție dreaptă, în timp ce cele două din spate sunt inserate sub un unghi. Odată ce acestea sunt în loc, se vor monta capetele pe care se va fixa mai târziu proteza.

Tehnici moderne de implant dentar

La DENT PARK BUCURESTI, utilizăm tehnici moderne de implant dentar pentru a oferi pacienților tratamente de înaltă calitate, personalizate pe nevoile specifice ale fiecăruia. Pe lângă tehnica All-on-4, oferim și alte soluții de implantologie, cum ar fi implanturile individuale, punțile pe implanturi și implanturile zigomatice. Indiferent de situația specifică a pacientului, suntem dedicați în a găsi soluția potrivită care să ofere cel mai bun rezultat.

Considerații după procedura tehnicii All-on-4

După procedura All-on-4, este posibil ca pacienții să simtă disconfort minor și umflare, dar acestea pot fi gestionate cu medicamente pentru durere recomandate de medicul stomatolog.

De asemenea, este important de menționat că după inserarea implanturilor dentare și aplicarea protezelor, pacienții ar trebui să respecte o rutină regulată de igienă orală pentru a asigura durabilitatea rezultatelor. Acest lucru include periajul de două ori pe zi și utilizarea aței dentare.

În concluzie, tehnica All-on-4 reprezintă o soluție modernă și eficientă, ideală pentru pacienții care necesită o proteză completă, dar care nu au suficient os în maxilar pentru a susține mai multe implanturi. În calitate de specialiști în tehnicile moderne de implant dentar, noi la DENT PARK BUCURESTI suntem dedicați în a oferi cele mai bune soluții pentru a îmbunătăți zâmbetul și sănătatea orală a pacienților noștri.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

Pentru mai multe informatii despre Tehnici moderne de implant dentar te asteptam la Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Alegerea unui implant dentar contribuie nu numai la structura estetică a feței, ci și la sănătatea orală pe termen lung, realizând o îmbunătățire semnificativă a calității vieții pacientului. Așadar, dacă te confrunți cu pierderea unui dinte, implantul dentar poate fi soluția potrivită pentru tine.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park Implant Dentar Bucuresti se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre Tehnici moderne de implant dentar, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente