Dinți Ficși În 24 Ore

Dinți Ficși În 24 Ore – Câți Dinți Lipsă Îți Poți Înlocui În 24 Ore?

Dinți Ficși În 24 Ore – Câți Dinți Lipsă Îți Poți Înlocui În 24 Ore?

Dinți Ficși În 24 Ore
Dinți Ficși În 24 Ore

În era tehnologiei și a inovației, stomatologia a evoluat în moduri pe care nici măcar nu le-am fi imaginat cu câțiva ani în urmă. Înțelegem nevoile pacienților noștri: dorința de a avea un zâmbet strălucitor și complet în cel mai scurt timp posibil. De aceea, conceptul de “dinți ficși în 24 ore” a devenit una dintre cele mai discutate și solicitate proceduri în cadrul clinicii noastre, Dent Park. Dar ce înseamnă, de fapt, această denumire și cât de realistă este promisiunea din spatele ei?

Ce Sunt “Dinții Ficși În 24 Ore“?

“Dinții ficși în 24 ore” nu sunt doar un slogan sau o promisiune de marketing. Este un ansamblu de proceduri stomatologice avansate care permite pacienților să beneficieze de soluții dentare rapide și durabile într-un interval de timp extrem de redus. Această abordare este potrivită în special pentru persoanele care suferă de pierderea unui număr semnificativ de dinți sau chiar a tuturor dinților.

Există mai multe tipuri de lucrări pe bază de implant care pot fi realizate în această perioadă scurtă de timp:

 1. Coroana simplă: Înlocuiește un singur dinte lipsă cu un implant și o coroană atasată.
 2. Punte: Atunci când lipsește mai mult de un dinte, punțile pot fi utilizate pentru a înlocui spațiile goale folosind dinții adiacenți ca suport.
 3. Proteză dentară All-on-4 sau All-on-6: Acestea sunt soluții pentru persoanele care au pierdut majoritatea sau toți dinții. Prin această tehnică, se folosesc patru sau șase implanturi pentru a susține o arcadă dentară completă, care va fi fixată pe implanturi.

Toate aceste opțiuni oferă pacienților posibilitatea de a avea un zâmbet estetic și funcțional într-un timp remarcabil de scurt. Cu toate acestea, fiecare caz este unic și necesitațile individuale ale pacienților pot varia.

 

Dinți Ficși În 24 Ore – Câți Dinți Poți Înlocui În 24 Ore?

Atunci când vorbim despre înlocuirea dinților într-un interval atât de scurt, pacienții sunt deseori surprinși de posibilitățile disponibile. În esență, numărul de dinți care pot fi înlocuiți în 24 de ore depinde de tehnica utilizată și de nevoile individuale ale pacientului.

 1. Pentru coroane simple: În general, dacă un pacient are nevoie de înlocuirea unui singur dinte, acest lucru poate fi realizat cu ușurință în 24 de ore prin inserarea unui implant și atașarea unei coroane temporare.
 2. Punți: Dacă mai mulți dinți consecutivi lipsesc, punțile pot fi soluția. Astfel, pot fi înlocuiți între 2 și 4 dinți (sau chiar mai mulți în unele cazuri) într-o singură zi, folosind dinții adiacenți ca suport sau implanturi dentare ca puncte de ancorare.
 3. Proteză dentară All-on-4 sau All-on-6: Aceasta este soluția pentru cei care au pierdut majoritatea sau toți dinții unei arcade. Cu All-on-4, patru implanturi sunt plasate strategic pentru a susține o arcadă dentară completă, iar cu All-on-6, șase implanturi sunt utilizate în același scop. Practic, în doar 24 de ore, pacienții pot avea un zâmbet complet reînnoit cu ajutorul acestor tehnici.

Dinți Ficși În 24 Ore – Procedura De Implementare A Dinților Ficși

Pasul 1: Consultarea inițială – Înainte de orice, pacientul va avea o consultare cu medicul stomatolog. Acesta va evalua starea generală a sănătății orale, necesitățile specifice și va recomanda cea mai potrivită abordare.

Pasul 2: Imagistică – Cu ajutorul tehnologiei moderne, precum radiografiile 3D, se va determina poziționarea ideală a implanturilor.

Pasul 3: Anestezia și intervenția – Pentru a asigura confortul pacientului, se va aplica anestezia locală. Implanturile sunt apoi inserate în maxilar la locurile strategice identificate anterior.

Pasul 4: Montarea lucrărilor provizorii – Imediat după inserarea implanturilor, se montează lucrările dentare provizorii. Acestea funcționează ca și soluții temporare până când implanturile se integrează complet cu oasele maxilare.

Pasul 5: Vindecare și monitorizare – Pacientul va fi monitorizat în perioada de vindecare pentru a se asigura că implanturile se osifiază corespunzător. După vindecare, lucrările provizorii vor fi înlocuite cu cele permanente.

Este important de menționat că, deși pacienții vor pleca din clinică cu un zâmbet nou în doar 24 de ore, urmărirea post-procedurală și respectarea indicațiilor medicului sunt esențiale pentru succesul pe termen lung al tratamentului.

 

Dinți Ficși În 24 Ore – Factori De Luat În Considerare Atunci Când Alegi Această Opțiune

Optarea pentru „dinți ficși în 24 de ore” este o decizie semnificativă, și înainte de a face alegerea finală, iată câțiva factori de luat în considerare:

 1. Starea sănătății generale: Pacienții cu boli cronice sau cu alte probleme de sănătate pot necesita precauții suplimentare sau pot fi nevoiți să aștepte până când condiția lor se stabilizează.
 2. Îngrijirea post-procedurală: Procedura poate fi rapidă, dar îngrijirea corectă ulterioară este esențială pentru succesul pe termen lung.
 3. Costurile: Este esențial să înțelegeți costurile totale, inclusiv orice vizită de urmărire sau tratamente suplimentare care pot fi necesare.
 4. Așteptările: Asigurați-vă că aveți așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele, durata de viață a dinților ficși și posibilele disconforturi temporare.
 5. Experiența clinicii și a medicului: Un factor crucial este alegerea unei clinici cu experiență vastă în domeniul implantologiei.

De Ce Dent Park?

La Dent Park, combinăm tehnologia avansată cu experiența vastă a echipei noastre pentru a oferi pacienților rezultate excepționale. Ne mândrim cu succesul tratamentelor noastre și cu mărturiile pozitive ale pacienților. Dedicarea noastră față de excelență se vede în fiecare zâmbet reînnoit și în fiecare pacient mulțumit.

 

Consultație Gratuită + DISCOUNT

Sănătatea și frumusețea zâmbetului tău sunt esențiale. Dacă te gândești la „dinți ficși în 24 de ore”, îți oferim ocazia să descoperi mai multe și să beneficiezi de expertiza echipei Dent Park. Programează-te acum pentru o consultatie gratuită și beneficiază de o reducere specială de 3700 lei pentru procedura ta. Încrederea ta este prioritatea noastră, iar la Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile potrivite.

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

 • Informații de preț și oferte
 • Direcționare către specialistul potrivit
 • Moduri de a ajunge la clinică
 • Programare la consultație
 • Suport în recuperare
 • Informații generale despre tratamente