Dinți Fast And Fixed

Dinți Fast And Fixed – Pacient 54 Ani

Dinți Fast And Fixed – Pacient 54 Ani

Dinți Fast And Fixed
Dinți Fast And Fixed

În căutarea soluțiilor ideale pentru reabilitarea danturii, multe persoane se întorc spre inovații stomatologice care promit rezultate rapide și eficiente. Așa a ajuns și o pacientă de 54 de ani în cabinetul nostru, Dent Park, cu speranța de a regăsi zâmbetul și confortul oral. Aflați în rândurile ce urmează cum metoda “Fast and Fixed” a fost soluția perfectă pentru ea și cum poate fi și pentru voi.

Dinți Fast And Fixed –  Despre “Fast And Fixed”:

“Fast and Fixed” reprezintă o tehnologie avansată în domeniul implantologiei, care permite pacienților să beneficieze de dinți permanenți în doar 24 de ore. La baza acestui concept stau implanturile dentare “all on 4” sau “all on 6”, care fac posibilă fixarea unei proteze dentare stabile pe un număr redus de implanturi, garantând un zâmbet estetic și funcțional într-un timp foarte scurt. Această metodă oferă un echilibru ideal între rapiditate, eficiență și durabilitate, oferindu-le pacienților posibilitatea de a se bucura de avantajele unui zâmbet complet, fără lungile perioade de așteptare tradiționale asociate altor tipuri de proceduri implantare.

 

Dinți Fast And Fixed –  Situația Inițială:

Doamna M., în vârstă de 54 de ani, s-a prezentat în cadrul clinicii noastre, Dent Park, cu numeroase probleme dentare. Avea mai mulți dinți lipsă, câțiva cariați și o mobilitate accentuată a celor rămași.

Estetica zâmbetului ei era afectată, dar și funcționalitatea: avea dificultăți la mestecat și evita să zâmbească în public.

Mai mult, din cauza situației dentare precare, stima de sine a doamnei era profund afectată. În urma discuției cu ea, am aflat că de-a lungul anilor a încercat diverse tratamente și soluții stomatologice, dar niciuna nu a oferit rezultatele dorite pe termen lung.

Dinți Fast And Fixed –  Decizia Pacientei:

După o evaluare amănunțită și o discuție deschisă cu echipa noastră de specialiști, Doamna M. a fost introdusă la conceptul “Fast and Fixed”.

Înțelegând avantajele acestei metode, în special rapiditatea și eficiența, ea a decis că este momentul să investească într-o soluție pe termen lung.

Încrederea în echipa Dent Park și dorința de a-și redobândi zâmbetul au condus la alegerea acestei proceduri revoluționare.

Dinți Fast And Fixed –  Procedura Efectuată:

Pregătirea pentru intervenția “Fast and Fixed” a început cu o radiografie panoramică și o discuție detaliată despre pașii ce urmau să fie urmați.

În ziua stabilită pentru intervenție, echipa Dent Park a efectuat extracțiile necesare și a plasat implanturile “all on 4” în mandibulă și “all on 6” în maxilar.

Grație tehnologiei avansate și expertizei echipei, totul a decurs fără complicații. După fixarea implanturilor, s-a atașat lucrarea provizorie, permițându-i pacientei să plece acasă cu un zâmbet complet în aceeași zi.

Următoarele luni, gingiile s-au vindecat în jurul implanturilor, pregătind terenul pentru lucrarea definitivă care urma să completeze transformarea.

 

Dinți Fast And Fixed –  Costul Intervenției:

Investiția în zâmbetul doamnei M. a fost una bine chibzuită. La Dent Park, am avut grijă să oferim pacienților noștri variante de tratament care să se potrivească cu bugetul lor.

Pentru procedura “Fast and Fixed” a Doamnei M., a fost aleasă Varianta 1 pentru maxilarul inferior, care a costat 17,500 Lei și Varianta 1 pentru maxilarul superior, în valoare de 21,500 Lei.

Costurile acoperă atât implanturile, cât și lucrarea fixă provizorie, asigurând un raport excelent calitate-preț pentru o soluție pe termen lung.

Dinți Fast And Fixed –  Durata Și Procesul De Vindecare:

Intervenția “Fast and Fixed” este cunoscută pentru rapiditatea cu care îi permite pacientului să se reintegreze în viața cotidiană. Doamna M. a avut nevoie de o singură zi pentru plasarea implanturilor și atașarea lucrării provizorii. În următoarele 3-6 luni, gingiile s-au vindecat complet în jurul implanturilor, perioadă în care doamna a avut întâlniri regulate cu noi pentru a monitoriza procesul de vindecare.

După această perioadă, lucrarea definitivă a fost montată, încheind astfel procesul de reabilitare.

Dinți Fast And Fixed –  Testimonialul Pacientei:

“Înainte de a ajunge la Dent Park, am crezut că zâmbetul meu nu va mai fi niciodată la fel. Dar, grație echipei de profesioniști și metodei ‘Fast and Fixed’, am redescoperit bucuria de a zâmbi și a mânca fără dureri sau disconfort. Tot procesul a fost mult mai rapid și mai puțin dureros decât mă așteptam. Sunt recunoscătoare pentru grijă, profesionalism și pentru noua mea viață cu un zâmbet strălucitor!”

 

De Ce Să Alegi Dent Park Pentru Metoda “Fast And Fixed”?

Alegând Dent Park pentru procedura “Fast and Fixed”, te bucuri de experiența și dedicația unei echipe de specialiști cu o vastă experiență în implantologie și stomatologie generală.

Ne mândrim cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și cu abordarea personalizată pentru fiecare pacient.

Apreciem încrederea pe care pacienții noștri o depun în noi și ne străduim să oferim rezultate excepționale în fiecare caz.

Consultație Gratuită

Zâmbetul tău merită ce e mai bun! Vino la Dent Park pentru o consultație gratuită și descoperă cum te poate ajuta metoda “Fast and Fixed”. Programează-te acum și beneficiază de o ofertă exclusivă: o reducere de 3700 lei la tratamentul tău. Aceasta este ocazia pe care o așteptai! Convinge-te și tu de transformarea pe care o poate aduce “Fast and Fixed” vieții tale.

 

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente