Implant Dentar București: Merită Investiția Sau Aruncăm Banii Pe Geam?

Totul despre implant dentar in bucucuresti : Bine v-am găsit dragilor. În ultima perioadă probabil ați observat cu toții că problemele legate de dantură au început să ia amploare. Acestea au diverse cauze: gena defectuoasă, o igienă precară a danturii , mici accidente cauzate de alimente sau utilizarea danturii în scopuri neadecvate (mai desfacem câte un capac de sticlă că e mai rapid). Din nefericire toate aceste cauze produc durere la nivelul danturii și necesită ulterior intervenție de specialitate. Intervențiile pot fi simple extracții, mici plombe, reconstrucții sau chiar un implant dentar complex.

Ce este un implant dentar?

De regulă când auzim cuvântul “implant”, în creierul nostru se generează automat sentimentul de frică, panică, nesiguranță. Este perfect normal și dacă ați experimentat aceste stări nu trebuie să vă faceți griji. În cele ce urmează o să va explicăm în termeni cât mai simpli ce semnifică un implant dentar. Clinica Dent-Park București este specializată în implanturi dentare. Echipa lor este compusă din medici stomatologi profesioniști cu studii solide care nu doar că vor avea grijă de dantura dumneavoastră, ci vă și vor înlătura orice temere legată de cabinetul stomatologic. Implantul dentar reprezintă în acest moment cea mai eficientă soluție pentru a înlocui dinții lipsă. Un dinte lipsă cauzează pe lângă durere și disconfort și pierderea încrederii și ascunderea unui zâmbet ce era mereu prezent. Tehnologia a avansat, iar astăzi la clinica stomatologică București vă refaceți zâmbetul într-o clipă.

Implantul dentar este în general o piesă din titan ce are formă unui șurubel. Acesta are rolul de a da “naștere” unei noi rădăcini în osul maxilarului acolo unde dinții naturali lipsesc din diferite motive.

Este dureros? Cât durează până voi zâmbi din nou?

Implantul dentar nu este dureros. Se realizează cu ajutorul unei anestezii ce împiedică orice propagare a durerii. După montarea implantului în funcție de fiecare persoană și de modul de tolerare a organismului cu noul corp, perioada de reconstrucție a dintelui poate varia între 3-6 luni. În momentul în care perioada a trecut se trece la reconstrucția propriu-zisă. Implantul dentar realizat la această clinică București va reda în totalitate funcțiile danturii și nici nu veți sesiza diferența. Cu cât se intervine mai rapid și se înlocuiește dintele lipsă, cu atât efectele nedorite nu apar. Imediat după intervenție echipa de medici vă va sfătui să protejați zona respectivă și să nu interveniți cu nicio proteză. Pentru a diminua disconfortul creat de lipsa dintelui și senzația că nu puteți vorbi fără să se vadă, vom confecționa lucrări provizorii menite să asigure un aspect vizual optimă. Vă veți putea desfășura în acest mod activitățile cotidiene fără să fiți constrânși de intervenția suferită. Veți beneficia în cadrul clinicii de controale periodice în care vom verifica starea implantului precum și modul de tolerare și cicatrizare.

Merită investiția într-un implant dentar?

Răspunsul nostru este cu siguranță DA. Așa cum am menționat mai sus implantul dentar este în acest moment soluția ideală pentru refacerea unui dinte sau a unor dinți pierduți. Odată realizat implantul acesta are menirea de a restabili funcționalitatea danturii pentru o perioada cuprinsă între 30-40 de ani. Această durată diferă în funcție de istoricul medical al pacientului, de cât de afectați sunt dinții din jurul implantului sau de cât de afectată a fost zona respectivă. Fiind un corp străin introdus longevitatea acestuia diferă de la persoană la persoană. După realizarea implantului echipa de medici stomatologi din București vă va îndruma și sfătui în privința unei igiene dentare ireproșabile și vă va sta la dispoziție cu orice informație solicitată. Este de preferat ca perierea dinților să se realizeze de două ori pe zi. Trebuie să utilizați o periuță de calitate, care nu provoacă leziuni sau sângerări la nivelul gingiei și o pastă de dinți cu proprietăți atestate.

 Periuța de dinți trebuie schimbată periodic pentru a împiedica apariția bacteriilor sau a aftelor dentare. În cadrul clinicii Dent-Park veți beneficia de o ofertă personalizată de implant potrivit pentru dumneavoastră. Vă stau la dispoziție cu echipamente de ultimă generație, cu o clinică stomatologică ce respectă toate normele europene în vigoare, cu oferte de implant dentar personalizate și cu o echipă de medici dedicați și empatici.

     Acum că v-ați făcut o imagine asupra termenului de “implant” și v-ați familiarizat cu procedura în sine nu vă mai rămâne decât să “rupeți” relația cu frica și să treceți pragul unei clinici.

Durerile, nopțile nedormite, imaginea unei danturi cu probleme și nesiguranța au un loc special în clinica stomatologică Dent-ParkLA UȘĂ.

Vă garantăm un zâmbet molipsitor și zile senine.

 

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente