Clinică Stomatologică București: Atmosfera Luxuriantă Din Străinătate, La Prețurile Din România!

Cu toții visăm la condițiile din spitalele și clinicile din străinătate atunci când întâmpinăm o problemă medicală și pe bună dreptate. Cu siguranță mulți dintre dvs ați experimentat serviciile medicale ale vecinilor, iar impresia a fost ”Am ajuns la hotel?” – doar la Clinica Stomatologica Bucuresti

Din nefericire pentru noi este normal să avem această impresie atunci când le trecem pragul deoarece condițiile, echipamentele și amabilitatea cadrelor medicale par desprinse dintr-o altă dimensiune.

Clinică stomatologică București mai multe informatii

Știați că există o clinică stomatologică București care se bazează pe conceptul vecinilor? Ei bine aceștia sunt cei de la Dent Park. În momentul în care s-au decis să inaugureze o clinică stomatologică București  și-au dorit ca pacienții lor să experimenteze ceva cu totul inedit. Au creat o clinică dentară în București ultra-modernă care te întâmpină cu căldură încă de la intrare.

Clinica este utilată cu mobilier modern executat din materiale de înaltă calitate menite să asigure spațiu generos de depozitare pentru echipamentele medicale, flexibilitate și un design atractiv ce te duce cu gândul la un living primitor și nicidecum la o clinică stomatologică București. Această impresie de familiaritate a fost motivul principal în alegerea pieselor de mobilier. La intrare sunteți întâmpinați de o recepție primitoare, scaune confortabile și echipamente de protecție adecvate.

Clinica stomatologică București este compusă dintr-o echipă de medici stomatologi cu studii acreditate în protetică dentară, estetică dentară, implant dentar, chirurgie orală și dento-alveolară, endodoție la microscop, pedodonție și parodontologie. Au atât personal feminin cât și masculin și vă puteți alege medicul cu care doriți să colaborați. Medicii lor urmează frecvent cursuri de specializare, seminarii, conferințe pentru a fi la zi cu noutățile din domeniu.

Ca design au ales licheni stabilizați de un verde intens. Aceștia creează impresia unui colț de natură și este dovedit științific că ajută la calmarea simțurilor și a stărilor de anxietate. O simplă privire la panoul colorat vă va ajuta să vă destindeți și să priviti cu calm intervențiile ce urmează. Pe lângă designul atractiv cu care vă întâmpină, clinica stomatologică este utilată cu echipamente de ultimă generație, o camera specială pentru sterilizare și materiale ce permit realizarea în cadrul clinicii a tuturor manoperelor stomatologice fară ca dvs să fiți nevoiți să vă deplasați în altă parte. Există echipamente de unică folosință pe care le utilizăm o singură dată per pacient. Echipamentele fixe trec printr-un amplu proces de sterilizare și dezinfectare astfel încât nu există riscul de propagare a bacteriilor sau a unor infecții. Echipa de medici stomatologi este organizată corespunzător astfel încât tot ambientul să fie igienizat și sigur.

Serviciile lor se adresează, atât adulților cât și copiilor. Personalul este empatic și răbdător și va face chiar și cei mai sperioși prichidei să stea la povești alaturi de ei. De regulă cei mici se tem de personalul medical, iar această reacție e normală deoarece, în necunoștință de cauză psihicul își creează scenarii. Cei de la Dent Park fac tot posibilul ca micii pacienți să îi îndrăgească și să conștientizeze importanța unei igiene dentare încă de la vârste fragede.

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente