Cum să construiești zâmbet de care să fii mândru chiar dacă ai dinți strâmbi

“Nu mai suport dantura, nu vezi ce dinți strâmbi am? Cum să zâmbesc la poze, mai bine stau serios.”

Dacă te afli în situația de mai sus, îți înțeleg frustrarea. Chiar este trist să stai serios din cauză că ai dinții strâmbi.

Dar lasă-mă să îți spun o poveste…

Acum 2 ani eram la fel ca tine. Cu dinții strâmbi și îmi era frică să zâmbesc pentru că nu voiam ca ceilalți să râdă de mine.

Până într-o zi când mi s-a umplut paharul cu frică, anxietate și rușine, așa că am decis să merg la un medic stomatolog să vedem împreună ce este de făcut.

După ce medicul s-a uitat peste dinții mei am ajuns la concluzia că aparatul Dentar Invisalign este cel mai potrivit pentru nevoile mele deoarece nu voiam ca cineva să știe că pot aparat dentar…

… voiam să fie un secret pe care doar medicul îl știe.

Trecând mai repede prin poveste, acum mă bucur de un zâmbet drept frumos și atrăgător de care sunt mândru de fiecare data când îl privesc.

Aceasta întâmplare nu ți-am spus-o ca să aplic niște tactici psihologice sau alte prostii, ci pentru că este complet adevărat.

În ziua de astăzi există soluții pentru toate probleme cu dinții, mai ales când vine vorba de îndreptarea acestora.

Mai jos o să vezi că ți-am prezentat toate metodele prin care să îți îndrepți dinții, asta că tu să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Iar din momentul când ai văzut ce aparat este potrivit pentru tine, fă primul pas și fă-ți o programare la un medic stomatolog.

Acum, iată care sunt tipurile de aparat dentar pe care îl poți alege în orice moment:

1.   Aparatul Dentar Transparent din Safir

Este una dintre cele mai accesibile opțiuni, dacă ești interesat într-un anumit fel, după cum vei vedea.

 Acestea sunt realizate dintr-un cristal de safir matur, un mineral foarte dur care este aproape invizibil.

Cu acest tip de dispozitiv, poți fi sigur că va fi greu de folosit de oricine și ai putea fi surprins să constați că nimeni din jurul tău nu știe că porți un aliniator.

Pe lângă faptul că dispozitivul nu poate fi văzut, acesta oferă și o serie de avantaje.

Unul dintre acestea este un exemplu de confort oferit datorită rotirii marginilor suportului, ceea ce face posibilă adaptarea oricui, într-un timp foarte scurt.

În plus, eficiența aparatelor cu dantură de safir este destul de comparabilă cu cea a aparatelor cu dantură metalică, la un preț accesibil.

În schimb, unul dintre dezavantajele de care trebuie să țineți cont atunci când te gândești la acest tip de aparat este faptul că bracketurile aparatelor transparente sunt mai puțin durabile decât cele metalice. 

2.   Aparatul Dentar din Metal

Dacă îți vine să crezi, sunt cele mai populare dispozitive, deoarece oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Acestea au o serie de avantaje, inclusiv faptul că sunt eficiente în tratarea tuturor anomaliilor dentare, pot fi personalizate pe placul pacientului cu elastice colorate și au un cost de tratament mai mic.

Singurul dezavantaj al acestui tip de aparate este că se spune că vizibilitatea exclude aspectele fizice.

3.   Aparatul Dentar Lingual

Pe lângă faptul că dispozitivul nu poate fi văzut, acesta oferă și o serie de avantaje.

Unul dintre acestea este un exemplu de confort oferit datorită rotirii marginilor suportului, ceea ce face posibilă adaptarea oricui într-un timp foarte scurt.

Mai mult decât atât, eficiența aparatelor cu dantură de safir este destul de comparabilă cu cea a aparatelor cu dantură metalică, la un preț accesibil.

În schimb, unul dintre dezavantajele de care trebuie să țineți cont atunci când te gândești la acest tip de aparat este faptul că bracketurile aparatelor transparente sunt mai puțin durabile decât cele metalice.

4.   Aparatul Dentar Ceramic

Acest tip de aparate sunt realizate din porțelan alb, semitransparent, care se îmbină bine cu alte culori și este destul de rezistent la pete.

Sunt dispozitive confortabile care permit oamenilor să se acomodeze rapid..

Și nu în ultimul rând, preferatul meu pentru că este aproape invizibil și așa cum am spus mai sus, aproape nimeni nu observa că porți un aparat dentar…

5.   Aparatul Dentar de Tip Gutieră

Aceste tipuri de dispozitive nu au suporturi sau pivoți, dar sunt invizibile și sunt capabile să îndrepte în mod eficient către oameni.

Aceste dispozitive folosesc tehnologia computerizată 3D pentru a transforma amprentele dentare autentice în imagini 3D, care

Principalul beneficiu al acestor dispozitive este faptul că sunt invizibile și oferă un plus de confort în comparație cu alte tipuri de dispozitive.

În ceea ce privește prețul, el este destul de accesibil în comparație cu alte tipuri de dispozitive estetice. 

Dacă ai ajuns până aici, cu siguranță ți-ai făcut deja o părere despre ce aparat dentar, din cele de mai sus, este cel mai potrivit pentru tine. Am dreptate?

Cum ți s-a părut acest articol? Ai aflat ceva nou?

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente