Obține O Dantură Fixa În 24 De Ore si RenunțaLa Proteza Dentara

Dantură Fixa În 24 De Ore

Nevoia de a înlocui un dinte sau mai multe dinți poate fi o experiență stresantă. Pentru multe persoane, opțiunea tradițională a protezelor dentare poate aduce cu sine frustrări și disconfort. La Dent Park, am găsit o soluție modernă care te poate ajuta să zâmbești din nou cu încredere, fără a te confrunta cu problemele obișnuite ale protezelor. Îți oferim posibilitatea de a obține o Dantură fixa în 24 de ore. Aceasta nu este doar o promisiune, ci o realitate la îndemâna ta, datorită progresului tehnologic din domeniul stomatologic.

În acest articol, vom explora provocările aduse de protezele dentare tradiționale și vom descoperi cum soluțiile stomatologice moderne, precum metodele “all on 4” sau “all on 6”, pot oferi o soluție mult mai confortabilă și practică.

Provocările Protezei Dentare Tradiționale

Protezele dentare obișnuite sunt de mult timp o soluție populară pentru înlocuirea dinților pierduți. Cu toate acestea, pentru mulți pacienți, ele aduc cu sine anumite provocări. Unul dintre cele mai mari dezavantaje este lipsa confortului. Protezele pot cauza iritații și pot aluneca sau se pot mișca în gură, fapt ce poate afecta vorbirea și mâncatul.

În plus, protezele dentare necesită o îngrijire riguroasă și trebuie îndepărtate și curățate în fiecare noapte. Aceste aspecte pot reprezenta un inconvenient major pentru mulți oameni. În ciuda îmbunătățirilor tehnologice, protezele dentare nu pot replica în totalitate senzația și funcționalitatea dinților naturali.

În sfârșit, deși protezele moderne pot arăta foarte realiste, multe persoane se simt conștiente de faptul că poartă proteze, ceea ce poate afecta încrederea în sine.

Pentru a răspunde acestor provocări, Dent Park propune o alternativă revoluționară: Dantura fixa în 24 de ore. Haideți să explorăm ce presupune această soluție și cum poate ea să îți transforme zâmbetul și viața.

Ce Înseamnă O Dantură Fixa În 24 De Ore

“Dantură fixa în 24 de ore” reprezintă o tehnică modernă de restaurare a dinților prin care poți obține o arcadă dentară complet funcțională și estetică în doar o singură zi. Conceptul se bazează pe metodele inovatoare “all on 4” sau “all on 6”. Aceste proceduri implică folosirea a 4 sau 6 implanturi dentare pe care se fixează o proteză dentară completă.

Procedura se desfășoară astfel:

 1. Consultarea inițială: Înainte de procedură, vei avea o consultare cu specialistul nostru de la Dent Park pentru a evalua starea actuală a sănătății tale dentare și pentru a discuta detaliile procedurii.
 2. Intervenția: Pe durata unei singure intervenții chirurgicale, se plasează implanturile dentare în osul maxilar și se plică proteza dentară provizorie pe acestea. Implanturile acționează ca rădăcinile artificiale ale dinților.
 3. Montarea protezei: După o perioadă de vindecare în care implanturile au fost complet acceptate de organism, O proteză dentară completă este fixată pe implanturi în locul celei inițiale.

Beneficiile Metodei All On 4/ All On 6

Metodele “all on 4” și “all on 6” vin cu o serie de avantaje față de protezele dentare obișnuite. Iată câteva dintre cele mai notabile:

 • Confort sporit: Datorită faptului că proteza este fixă, nu există riscul alunecării sau deplasării. Acest lucru se traduce prin confort sporit în timpul vorbirii sau mâncatului.
 • Estetică superioară: Protezele fixe arată și se simt ca dinții naturali, oferindu-ți un zâmbet estetic plăcut.
 • Funcționalitate îmbunătățită: Spre deosebire de protezele dentare obișnuite, metodele “all on 4” și “all on 6” îți permit să mănânci orice fel de mâncare fără griji sau disconfort.
 • Îngrijire mai ușoară: Proteza fixă nu trebuie îndepărtată pentru curățare, ceea ce simplifică semnificativ rutina de îngrijire orală.
 • Durabilitate: Implanturile dentare pot dura o viață întreagă cu îngrijirea adecvată, făcând din acest tip de tratament o investiție de durată în sănătatea ta orală.

Indiferent dacă alegi metoda “all on 4” sau “all on 6”, această abordare de restaurare a dinților reprezintă un salt uriaș în calitatea vieții pentru cei care au avut de suferit din cauza protezelor dentare obișnuite. Alege să îți redobândești confortul și încrederea cu o Dantură fixa în 24 de ore. Continuă să citești pentru a afla cum decurge procedura și cum te poți pregăti pentru aceasta.

Procesul De A Obține O Dantură Fixa În 24 De Ore

Procesul de a obține o Dantură fixa în 24 de ore este bine structurat și coordonat de către experții noștri de la Dent Park. Să analizăm fiecare pas în detaliu:

 1. Consultarea inițială: Acest prim pas constă într-un examen detaliat efectuat de către medicul tău stomatolog, care va utiliza tehnologia de ultimă generație pentru a realiza o scanare 3D a cavității bucale. Acest proces permite o planificare meticuloasă a intervenției chirurgicale, asigurând o poziționare optimă a implanturilor.
 2. Pregătirea pre-chirurgicală: În preajma zilei intervenției, echipa noastră îți va oferi instrucțiuni specifice cu privire la pregătirea pre-chirurgicală. Aceasta poate include sfaturi legate de alimentație și administrarea medicamentelor.
 3. Procedura chirurgicală: La data stabilită, medicul stomatolog va plasa implanturile dentare. Intervenția se va efectua sub anestezie locală sau generală, pentru a asigura confortul tău. Durata procedurii depinde de complexitatea cazului și poate varia de la câteva ore.
 4. Fixarea protezei dentare provizorii: O proteză dentară provizorie, personalizată pentru tine și realizată anterior în laboratorul nostru, va fi montată pe implanturi. Aceasta are rolul de a oferi o soluție estetică și funcțională imediată, însă nu este proteza finală.
 5. Perioada de vindecare: După procedură, este normal să simți un oarecare disconfort și să observi o umflare ușoară. Îți vom oferi instrucțiuni detaliate pentru a-ți gestiona durerea și pentru a te îngriji corect în zilele următoare. Deși proteza provizorie poate fi folosită de îndată, osul are nevoie de câteva luni pentru a se vindeca complet în jurul implanturilor.
 6. Urmărirea post-chirurgicală: Vom programa întâlniri de urmărire pentru a ne asigura că totul evoluează conform planului și că tu ești mulțumit(ă) de rezultate.
 7. Montarea protezei permanente: După vindecarea completă, care poate dura câteva luni, vei reveni la clinica noastră pentru a primi proteza permanentă. Aceasta va fi montată pe implanturi, oferindu-ți un zâmbet estetic și complet funcțional.

A obține o Dantură fixă în 24 de ore este un proces mai simplu și mai confortabil decât ai putea crede, iar beneficiile sale sunt cu adevărat transformaționale.

Consultație Gratuită

Schimbarea la o Dantură fixa în 24 de ore poate reprezenta un punct de cotitură în viața ta, oferindu-ți o nouă încredere în zâmbetul tău și în abilitatea de a te bucura de lucrurile mărunte din viață, cum ar fi a savura din nou alimentele preferate fără disconfort.

La Dent Park, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de stomatologie pentru a ajuta oamenii să-și îmbunătățească calitatea vieții. Cu tehnologia noastră avansată și echipa de experți, suntem pregătiți să îți transformăm zâmbetul în doar 24 de ore.

Ești gata să începi călătoria către un zâmbet mai sănătos și mai strălucitor? Pentru a afla dacă ești un candidat potrivit pentru o Dantură fixa în 24 de ore și pentru a înțelege mai bine ce presupune acest proces, te invităm să programezi o consultăție gratuită la clinica noastră, Dent Park.

Contactează-ne astăzi și dă primul pas către un zâmbet pe care îl vei iubi!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

 • Informații de preț și oferte
 • Direcționare către specialistul potrivit
 • Moduri de a ajunge la clinică
 • Programare la consultație
 • Suport în recuperare
 • Informații generale despre tratamente