Implant dentar București

Implant dentar București oferă servicii stomatologice de înaltă calitate.

Implant dentar București

CUPRINS:
1. Ce este un implant dentar
2. Programează o consultație la o clinică stomatologică pentru un implant dentar în București
3. Procesul intervenției chirurgicale pentru implantul dentar
4. Perioada de vindecare și importanța îngrijirii ulterioare
5. Montarea coroanei dentare pe implant

În București, există o mulțime de clinici dentare care oferă acest serviciu, procesul de implant dentar fiind realizat în câteva etape de la clinica stomatologică Dent Park București. Prima etapă implică o consultație cu medicul stomatolog, urmată de intervenția chirurgicală efectivă pentru implant și o perioadă de vindecare necesară pentru ca țesutul osos să se integreze în jurul implantului. Ulterior, se montează o coroană dentară pe implant, proces ce completează reabilitarea orală.

1. Ce este un implant dentar?

Niciun pacient nu ar trebui să înțeleagă greșit ce presupune un implant dentar. La Dent Park București noi credem că educația pacientului este esențială de aceea dorim să îți explicăm ce anume reprezintă un implant dentar. Spre deosebire de protezele dentare, implantul dentar are rolul de a înlocui o rădăcină naturală a dintelui care s-a pierdut. Este vorba despre un dispozitiv mic din titan sau zirconiu care este fixat chirurgical în maxilar sau mandibulă, acolo unde trebuie înlocuit dinte. Materialul din care este fabricat implantul este complet biocompatibil, ceea ce înseamnă că organismul tău nu îl va respinge.

2. Programează o consultație la o clinică stomatologică pentru un implant dentar în București

În București, există o mulțime de clinici dentare care oferă acest serviciu, însă la Dent Park București, ne mândrim cu experiența noastră în implantologie și stomatologie generală. Prima etapă în orice proces de implantologie este o consultație la medicul stomatolog. În cadrul acestei consultații, medicul stomatolog va efectua un examen oral complet, va discuta despre istoricul medical al pacientului și va folosi imagistica dentală pentru a așeza implantul în locul potrivit. Această etapă este esențială pentru ca medicul stomatolog să se asigure că pacientul are suficient os în zona în care se face implantul și că are abilitatea de a integra implantul în mod corespunzător.

3. Procesul intervenției chirurgicale pentru implantul dentar

După consultație, următoarea etapă este intervenția chirurgicală pentru implant. În timpul acestei proceduri, medicul stomatolog va plasa implantul în osul maxilar sau mandibular, unde va servi ca nouă rădăcină pentru dinte. Dacă este necesar, medicul stomatolog poate folosi și grefă osoasă pentru a adăuga mai mult os în zona implantului. Procedura de inserare a implantului este realizată sub anestezie locală, astfel încât pacientul să nu simtă niciun disconfort în timpul intervenției chirurgicale.

4. Perioada de vindecare și importanța îngrijirii ulterioare

După realizarea intervenției chirurgicale, urmează o perioadă de vindecare de câteva luni, în care țesutul osos încorporează implantul, proces numit osteointegrare. În această perioadă, este extrem de important ca pacientul să aibă o igienă orală bună și să se prezinte regulat la controalele stomatologice pentru ca medicul să monitorizeze procesul de vindecare. De asemenea, pentru a asigura o vindecare optimă, pacientul trebuie să evite efortul fizic intens, fumatul sau consumul de alcool.

5. Montarea coroanei dentare pe implant

Odată ce implantul s-a integrat complet în țesutul osos, medicul dentar va atașa o coroană pe implant. Coroana dentară va avea aspectul și funcționalitatea unui dinte natural și va fi personalizată pentru a se potrivi cu ceilalți dinți ai pacientului. Ajutorul unui laborator de tehnică dentară este esențial pentru realizarea unei coroane cu un aspect cât mai estetic și natural.

Implantul dentar este o soluție de durată, ce poate dura o viață întreagă cu îngrijirea adecvată. La Dent Park București, ne angajăm să oferim pacienților noștri tratamente dentare personalizate, care să se adapteze nevoilor lor specifice. De aceea, dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice care să efectueze implanturi dentare în București, te invităm să ne vizitezi pentru a afla mai multe informații.

 

Despre Clinica Stomatologica DENT-PARK

La Clinica stomatologică Dent Park București, specializată în implantologie și stomatologie generală, avem pasiunea de a ajuta pacienții să obțină zâmbetul pe care și-l doresc, prin tehnologie implant dentar avansată și servicii profesionale. Alegerea unui implant dentar contribuie nu numai la structura estetică a feței, ci și la sănătatea orală pe termen lung, realizând o îmbunătățire semnificativă a calității vieții pacientului. Așadar, dacă te confrunți cu pierderea unui dinte, implantul dentar poate fi soluția potrivită pentru tine.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Te Aștepți De La Consultația Inițială?

Programarea la Dent Park se realizează simplu și rapid, prin intermediul platformei noastre online sau printr-un apel telefonic. La consultația inițială, unul dintre specialiștii noștri îți va face o evaluare amănunțită a situației dentare și îți va răspunde la toate întrebările.

Aceasta este o ocazie excelentă de a discuta detaliat despre Implant dentar București, așteptările tale și posibilele soluții de reabilitare. În plus, vei fi informat cu privire la pașii următori și planul de tratament.

Profită acum de oferta specială: programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de un discount impresionant de 3700 Lei! Nu lăsa ocazia să-ți scape și transformă-ți zâmbetul într-unul de invidiat cu ajutorul echipei Dent Park!

Cu Dent Park, zâmbetul tău este în mâinile profesioniștilor!

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente