Când se deschid clinicile stomatologice?

Din fericire pentru multi dintre noi, 14 mai va fi ultima zi a starii de urgenta declansate in 16 martie, iar din 15 mai se va institui stare de alerta, in cadrul careia masurile restrictive se vor mai relaxa treptat. Din aceasta data se vor redeschide si cabinetele stomatologice (alaturi de saloanele de ingrijire personala si muzee). 
Asadar, va anuntam cu bucurie ca Dent Park Bucuresti isi redeschide portile catre pacienti, asigurand:
Dispensere cu solutii dezinfectante, amplasate la intrarea in clinica, astfel incat fiecare pacient sa le utilizeze inca din primul moment in care paseste in cabinetul stomatologic.
Optimizarea spatiului astfel incat sa existe o distanta minima de 2m intre oricare doua persoane aflate in zona de triaj pacienti
Efectuarea dezinfectarii frecvente a spatiului comun, manerelor usilor, salii de asteptare, receptiei, dezinfectia toaletei dupa utilizarea acesteia de catre un pacient.
Decalarea programarilor astfel incat sa se evite aglomerarea de persoane in cabinet
Accesul la stomatolog se va face doar cu programare, iar in momentul programarii, pacientul va fi intrebat daca:
Are simptome de răceală, strănut, tuse, dureri în gât, dificultăți de respirație și / sau febră (≥37⁰C)?
Are membrii ai familiei cu aceste simptome?
Are vârsta de 65 de ani sau mai mult?
Suferă de o patologie cronică sau o afecțiune care ii reduce imunitatea?
Este sănătos și se simte în prezent sănătos? Toate aceste masuri de preventie sunt menite sa asigure o buna functionare a activitatii si evitarea riscurilor de imbolnavire. 
Speram ca aceasta informare va gaseste pe toti sanatosi! 
Este de datoria noastra, ca medici, sa va reamintim importanta consultului dentar efectuat cu regularitate, precum si pericolele la care va expuneti, in caz de afectiuni dentare netratate.
Sănătatea orală, alături de cea generală, este esenţială pentru o calitate bună a vieţii. Infecţiile dentare sunt însoţite de durere şi pot conduce la afecţiuni parodontale, pierderea dinţilor sau chiar cancer oral şi limitează posibilitatea unei persoane de a se alimenta corect, de a vorbi sau a zâmbi. În plus, dau o stare de disconfort general. 
Consultul stomatologic de rutină are ca scop detectarea patologiei orale în stadiu incipient. Haideți să luăm ca și exemplu caria dentară. O primă etapă a cariei este reprezentată de demineralizarea smalțului dentar, formând așa numita „pată albă”, cretoasă. Detectată în acest stadiu, caria este reversibilă. Tratamentul este foarte simplu și puțin costisitor: o remineralizare a smalțului va rezolva problema. In schimb, dacă tratamentul nu e timpuriu, această carie netratată poate conduce la pierderea dintelui.
Va incurajam pe toti sa pretuiti sanatatea mai mult decat orice altceva, sa va ingrijiti constant de tot ceea ce tine de sanatate si va asteptam cu drag si zambete, incepand cu 15 mai  ! 
Echipa Dent Park Bucuresti

Când? Cum? Unde?

Fetele din call centrul nostru, echipate cu cafea și buna dispoziție, abia așteaptă să te ajute cu orice:

  • Informații de preț și oferte
  • Direcționare către specialistul potrivit
  • Moduri de a ajunge la clinică
  • Programare la consultație
  • Suport în recuperare
  • Informații generale despre tratamente